Executive coach Breda

Als executive of directielid wil je de regie houden en heb je er, voor je gevoel, alles aan gedaan om jezelf te versterken of stress buiten de deur te houden. Je volgde een opleiding leiderschap, traint bewust je mindset of volgt een cursus mindfulness, maar de onvrede blijft. Wat nu? Op zoek naar een andere baan? Gewoon nog harder werken? Uit de ratrace stappen? Of… uit je relatie? Je begint aan alles te twijfelen en je onzeker te voelen.

Het lijken redelijke oplossingen, maar dat zijn ze niet. Diep vanbinnen weet je dat aandacht geven aan wat je dierbaar is, het allerbelangrijkste is. Hoe bereik je voldoende rust in jezelf om alles de beste versie van jezelf te geven en daar zelf vrede mee te hebben?

Dit is wanneer je een executive coach inschakelt. Een carrière op hoog niveau is een uitdaging. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als executive coach herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven.

Lees meer

Over Emmy

Over Emmy

Emmy over bewustzijn,
energie & leiderschap

Volg je seminars en trainingen in leiderschap en mindset? Mediteer je al? Maar blijft de wow-factor bij jezelf uit? Bekijk dan in de video wat ontbreekt.

Meer over Emmy

Over Emmy Hendrikx

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen.

Veelgestelde vragen

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht.

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.

Deze vraag hoor ik vaak. Wanneer heeft een executive coach zin? Stel je jezelf deze vraag? Dan heb je onbewust je antwoord al. Nu. Herken je dit? Eigenlijk heb je alles goed voor elkaar, je bent succesvol in een top baan, hebt een mooi gezin, goede vrienden, financieel heb je geen zorgen en je ontspant drie keer per jaar met een heerlijke vakantie. Eigenlijk, want ergens mist er iets. Je loopt vast in jezelf en voelt onvrede. Waarom? Geen idee.  Je bent toch succesvol, geliefd en zou geen zorgen moeten hebben? Daar heb je het weer, zou.

Dat uit zich bijvoorbeeld in:

  • Een onbestemd gevoel van onvrede
  • Het gevoel gevangen te zitten in jouw succes of relatie
  • Alles half doen: Je werk, je relatie of zelfs je ontspanning
  • Prikkelbaar of afwezig zijn

Ondernemen of carrière maken op hoog niveau is een uitdaging.. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als executive coach herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven. Lees meer over leiderschapscoach breda.

Geef je op voor een verdiepend gesprek