Uw executive coach in Breda

Mijn idee is om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Executive coach Breda

Als executive of directielid wil je de regie houden en heb je er, voor je gevoel, alles aan gedaan om jezelf te versterken of stress buiten de deur te houden. Je volgde een opleiding leiderschap, traint bewust je mindset of volgt een cursus mindfulness, maar de onvrede blijft. Wat nu? Op zoek naar een andere baan? Gewoon nog harder werken? Uit de ratrace stappen? Of… uit je relatie? Je begint aan alles te twijfelen en je onzeker te voelen.

Het lijken redelijke oplossingen, maar dat zijn ze niet. Diep vanbinnen weet je dat aandacht geven aan wat je dierbaar is, het allerbelangrijkste is. Hoe bereik je voldoende rust in jezelf om alles de beste versie van jezelf te geven en daar zelf vrede mee te hebben?

Dit is wanneer je een executive coach inschakelt. Een carrière op hoog niveau is een uitdaging. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als executive coach herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

Wanneer heeft een executive coach zin?

Deze vraag hoor ik vaak. Wanneer heeft een executive coach zin? Stel je jezelf deze vraag? Dan heb je onbewust je antwoord al. Nu. Herken je dit? Eigenlijk heb je alles goed voor elkaar, je bent succesvol in een top baan, hebt een mooi gezin, goede vrienden, financieel heb je geen zorgen en je ontspant drie keer per jaar met een heerlijke vakantie. Eigenlijk, want ergens mist er iets. Je loopt vast in jezelf en voelt onvrede. Waarom? Geen idee.  Je bent toch succesvol, geliefd en zou geen zorgen moeten hebben? Daar heb je het weer, zou.

Dat uit zich bijvoorbeeld in:

 • Een onbestemd gevoel van onvrede
 • Het gevoel gevangen te zitten in jouw succes of relatie
 • Alles half doen: Je werk, je relatie of zelfs je ontspanning
 • Prikkelbaar of afwezig zijn

Ondernemen of carrière maken op hoog niveau is een uitdaging.. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als executive coach herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven. Lees meer over leiderschapscoach breda

 

Wat levert werken met een executive coach je op?

Wat werken met een executive coach je oplevert? Elke executive vraagt het zich af, want je hebt al weinig tijd en het laatste waar je zin in hebt is zweverig gedoe zonder resultaat. Spirituele groepssessies of wekenlang in stilte retraite? Dat is niets voor jou. Resultaat, dat is wat je wilt. Het liefst snel. Dat begrijp ik als business coach helemaal. Bekijk wat management coach breda biedt.

Werken met mij als executive coach, business coach levert je het volgende op:

 • Diepe inzichten in jezelf en het leven
 • Helderheid en kracht in het maken van belangrijke keuzes
 • Rust in jezelf, je werk, gezin en je relaties.
 • Energie om weer te genieten van het mooie leven dat je hebt.
 • Betere balans tussen je carrière, je gezin en je gezondheid.
 • De leukste en beste versie van jezelf.
 • Een vrij gevoel binnen de hectiek van een druk leven 
 • Weer echt contact met jezelf en de mensen om je heen, privé en zakelijk.

Zijn dit de resultaten die je wilt? Neem dan meteen contact op voor een persoonlijk verdiepend gesprek.

Werken met PERSONNE als executive coach.

Wat kun je verwachten als je met PERSONNE, Emmy Hendrikx business coach, werkt? Werken met een ervaren executive coach breda, die het bedrijfsleven op hoog niveau en ondernemerschap begrijpt. Een executive coach die efficiënt, effectief en snel voelbaar resultaat levert, zodat jij weer kan genieten van het mooie leven dat je hebt.

Een executive coach die met jou als directielid of consultant weer evenwicht tussen je lichaam en geest creëert. Is dat met een business coach comfortabel? Niet altijd, vooral niet als je nuchter en rationeel bent ingesteld en alles analyseert. Daarom daag ik jou als business coach breda uit om uit je comfortzone te stappen in dit coaching traject op een manier die bij je past. Dan groei je persoonlijk en maak je betere keuzes in je leven of met je bedrijf. Dat vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Met een business coach pas dan denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Als business coach breda sta naast je tijdens dit coaching traject om dat te bereiken door meer rust, balans en richting in je leven te brengen.

Zelf heb ik als business coach niet veel met de toeters en bellen rondom spiritualiteit. Wel met de energie die erbij komt kijken. Energie die je razendsnel vooruit trekt. En dat hoeft niet wekenlang op stilte-retraite aan de andere kant van de wereld.

Want waar draait het om? Eenvoud en kwaliteit. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Het gaat om dat je na de executive coaching sessies meer ontspanning, gemak en een mooi, gelukkig leven ervaart.

Vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België gingen met mij als business coach je voor. Zij ervaren dagelijks hoe ze vanuit rust en ontspanning harder groeien en energie overhouden voor een gezonder, gelukkiger persoonlijk leven. Leiders van nu worden de visionairs van morgen. Mijn business coach aanpak is eenvoudig en zorgt voor snelle veranderingen in je gemoedsrust en groei. Zo kun jij op een ontspannen manier in de top (blijven) presteren terwijl ik je coach.

Hoe klinkt dit als iets voor jou? Plan dan nu een persoonlijk verdiepend gesprek in.

En leer opnieuw genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.