Uw leiderschapscoach in Breda

Mijn idee is om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Leiderschapscoach Breda

Wat zijn de voordelen van werken met een leiderschapscoach? Een leiderschapscoach breda helpt jou snel, objectief, efficiënt en effectief naar het niveau waar je wilt zijn. Ondernemen of carrière maken op hoog niveau is een uitdaging. Jij wilt als leider het beste uit het bedrijf, je thuis situatie en jezelf halen. Tijd is iets waarvan je soms niet voldoende hebt, stress des te meer. Je wilt je ontwikkelen en een groei doormaken in jouw leiderschap, of je nu net promotie hebt gemaakt naar een leiderschapsrol of dat je deze al jaren uitvoert en nu vastloopt. Het resultaat staat of valt met zelfkennis en persoonlijk leiderschap.

Als leiderschapscoach sta ik naast je als raadgever en motivator, mentor en vertrouwenspersoon die jou uitdaagt op eigen kracht tot de kern of je doel te komen om je zelfkennis en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

Wanneer heb je een leiderschapscoach nodig?

Wanneer heb je een leiderschapscoach nodig? Wanneer je op een effectieve manier je zelfkennis, zelfvertrouwen, situationeel leiderschap en persoonlijke ontwikkeling wilt vergroten of een specifieke uitdaging of doel hebt. Op deze momenten is een leiderschap coach jouw ideale, objectieve copiloot.

Ben je een onervaren leider? Schakel dan een leiderschapscoach in voor persoonlijke ontwikkeling en om essentiële vaardigheden te leren of om vertrouwen te krijgen in jouw situationeel leiderschap. Een goede leider zijn, begint bij weten wie jij bent. Ben je een ervaren leider? Een leiderschapscoach inhuren helpt je een plateau te overwinnen, een specifieke uitdaging op te lossen of een bepaald doel sneller succesvol te bereiken.

Leiderschap coaching is 100% persoonlijk, gebaseerd op jouw doelen en helpt jou als leider vanuit je huidige manier van situationeel leiderschap te worden die je wilt zijn. Daarom is het belangrijk de leiderschapscoach te kiezen die bij jou past.

Werk je op een leiderschapspositie in het bedrijfsleven? Groeit je bedrijf snel en wil je je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? Wil je je situationeel leiderschap verbeteren? Kijk dan goed samen met welke leiderschapscoach jij denkt jouw gewenste resultaat te behalen.

Hoe je dat bepaalt? Stel jezelf deze vragen:

  • Hoeveel tijd kan en wil ik investeren in mijn groei?
  • Welke aanpak werkt voor mij?
  • Is er een klik met de coach?

De klik, bepaalt voor een groot gedeelte het succes van het individuele coaching traject. Plan daarom altijd een verdiepend gesprek in. Lees ook over een executive coach

De voordelen van individuele coaching en werken met een leiderschapscoach op een rij: 

  1. Je leert jezelf kennen.
  2. Inzicht in waar je nu staat in je situationeel leiderschap.
  3. Je ontwikkelt je leiderschapskwaliteiten.
  4. Je leiderschapscoach is een objectief en onafhankelijk klankbord.
  5. Je komt snel tot de kern, omdat je leiderschapscoach weet welke vragen te stellen.
  6. Belemmeringen worden weer mogelijkheden.
  7. Stil staan vormen we samen om naar vooruit gaan.

Als leiderschapscoach daag ik je uit op een andere manier naar jezelf, belemmeringen en je doel te kijken.  Realistisch, objectief en effectief. Een goede leiderschapscoach weet precies welke vragen te stellen om heldere doelen te formuleren om vervolgens te zorgen dat jij weet hoe ze te behalen.

Is dat iets voor jou? Plan een verdiepend gesprek, om te zien of wij de klik hebben om samen succesvol te zijn.

Is een leiderschapscoach iets voor mij?

Of werken met een leiderschapscoach iets voor jou is hangt voor een groot gedeelte af van welke coach je kiest. Is die klik er, die zo belangrijk is voor een succesvolle samenwerking? Past de aanpak van de leiderschapscoach bij jou?

Samenwerken met een leiderschapscoach is van belang voor iedereen die in een leidinggevende positie werkt of gaat werken. Of je dat nu al jaren doet en vastloopt, net promotie hebt gemaakt of als ondernemer aan je leiderschapskwaliteiten wilt werken. De belangrijkste eigenschap van een goede leider is zelfkennis. Vanuit die zelfkennis werken we samen aan jouw situationeel leiderschap.

Ben jij verantwoordelijk binnen het hoger management van jouw bedrijf en wil je de balans vinden tussen motiveren, inspireren, leidinggeven, leven zonder stress en de menselijke maat? Leidinggeven staat of valt met zelfkennis. Doe het op de manier die bij jou past en je durft verantwoordelijkheden te nemen, behaalt doelen, voelt je gewaardeerd zowel thuis als in je functie, en hebt plezier in je leven. Vind  jouw balans tussen resultaat en je goed voelen over de manier waarop je je doelen behaalt. Dat is het resultaat van zelfkennis en situationeel leiderschap.

Is dit het resultaat dat jij wilt? Werk dan samen met een leiderschapscoach. Doorvragen en een objectieve blik helpen je je zelfkennis te vergroten om jouw situationeel leiderschap af te stemmen op jouw situatie.  Zo vind je die essentiële balans die je zowel in je privé leven als in je carriere vooruit helpt. Een balans werk prive is ook nodig.

Wat is belangrijk bij het vinden van een leiderschapscoach? Dat de coach zelf en de aanpak bij je passen. Plan daarom een verdiepend gesprek in om te bepalen of ik dat ben.

Ik wil je spreken.

PERSONNE als leiderschapscoach.

Wie ben ik als leiderschapscoach? Een ervaren, realistische leiderschapscoach, die de uitdagingen van het bedrijfsleven op hoog niveau en leiderschap begrijpt. Een leiderschapscoach die efficiënt, effectief en snel voelbaar resultaat levert. Samen zorgen we dat jij jouw situationeel leiderschap ontwikkelt en zonder stress je doelen behaalt.

Ik daag jou uit om uit je comfortzone te stappen op een manier die bij je past, anders naar jezelf, je team en je doelen te kijken. Zodat je betere keuzes maakt in je persoonlijk leven of met je bedrijf. Dat vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Pas dan denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Ik sta naast je om dat te bereiken door meer rust, balans en richting te brengen. Is dat comfortabel? Zeker niet altijd. Is het nodig? Jazeker.

Wat centraal staat in mijn aanpak als leiderschapscoach? Eenvoud en kwaliteit. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Het resultaat na de leiderschap coaching sessies is dat je ontspannen en met plezier doelen behaalt. Privé en in je carrière.

Vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België gingen je voor. Zij ervaren dagelijks hoe ze vanuit rust en ontspanning harder groeien, doelen behalen en energie overhouden voor een gezonder, gelukkiger persoonlijk leven. Mijn aanpak is eenvoudig en zorgt voor snelle veranderingen in je gemoedsrust en groei. Zo kun jij op een ontspannen manier in de top (blijven) presteren terwijl ik je coach.

Klinkt dit goed? Plan dan nu een gratis persoonlijk verdiepend gesprek in.

Laten we kennismaken..

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.