Mijn idee is dat ondernemers die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrijer voelen en vaker genieten. 

Specialist in

zingeving, spiritualiteit & leiderschap

HOE

WERKT

HET

GESPREK?

VOOR WIE?

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. En speciaal bedoeld voor ervaren ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen die opnieuw willen groeien, maar vastlopen in hun zoektocht naar meer verdieping. Loop jij aan tegen belangrijke levenskwesties en wil jij je op geestelijk vlak (verder) ontwikkelen. Of leef je al bewust? Maar ben je ontevreden over de veranderingen die je ermee bereikt of de impact die het heeft op je gezin, gezondheid of geluksgevoel? Geef je dan op voor een gratis verdiepend gesprek en kom erachter wat je anders kunt doen. En het fijne is… Emmy’s aanpak kost je niet meer tijd, maar levert je wel meer op.

CADEAU BIJ AANMELDING

Meld je je aan voor een verdiepend gesprek? Dan ontvang je direct na aanmelding deel 1 van de 4-delige audio-serie GROEIEN VANUIT RUST met als thema TIJD. Deze mindset-retreat heeft Emmy’s beste klanten geholpen aan extra houvast en vertrouwen tijdens stressvolle momenten, zodat ze gefocust en in balans bleven.

Het draait om eenvoud en kwaliteit

Ik heb niet veel met de toeters en bellen van de esoterische kant van mijn gave. Wel met de energie die je razendsnel vooruit trekt. Dat hoeft niet in een lotushouding of wekenlang in stilte. Als ondernemer heb je daar ook simpelweg de tijd niet voor. Waar draait het om? Om eenvoud en kwaliteit. Toegang tot een ander bewustzijn voor meer rust, betere keuzes en een wonderbaarlijk gelukkig leven.

Ervaringen van Emmy’s klanten

Ik zeg nu nee zonder enige moeite

 


“Ik wilde af van het altijd maar druk zijn en verlangde om mezelf te vernieuwen. Beter contact met mijn kinderen en vrienden. Emmy bracht dit in een stroomversnelling. Als persoon heb ik nu meer gewicht en mensen zijn openhartiger waar ze écht mee zitten. Dat geeft verdieping.”

Peter van Kalmthout, eigenaar Meander Communicatie

Ik werd veerkrachtig en ging excelleren

 


“Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven, omdat ik me energiek voel en in balans.”

Oscar van Opstal, eigenaar organisatieadviesbureau vanOpstal&