Uw management coach in Breda

Mijn idee als management coach breda is om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Management coach in Breda

Waarom is werken met een management coach een goed idee? Een management coach helpt jou snel, objectief, efficiënt en effectief jouw doelen behalen. Dat begint bij jou en hoe je omgaat met alles wat op je afkomt. Werk je op een managementpositie in het bedrijfsleven? Groeit je bedrijf snel en wil je je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? Wil je je teamleden beter begeleiden? Wil je meer aandacht geven aan de mensen om wie je geeft? Dan is het goed samen met een management coach te kijken hoe je jezelf versterkt om jouw leven beter te leiden. Zo krijg je een objectief beeld van wie je bent als mens en hoe je in balans blijft.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

Samen met PERSONNE ontdekken

Samen met een management coach ontdek je tijdens life coaching:

  • Wat jouw drijfveer is.
  • Hoe je effectiever communiceert
  • Strategischer je doelen behaalt zonder stress en weerstand
  • Hoe je het beste uit jezelf en je teamleden haalt.

Het bedrijfsleven op hoog niveau of ondernemerschap is een uitdaging. Je staat continu “aan”. Jij wilt het beste uit het bedrijf, je team en jezelf halen. Maar je wilt jezelf niet verliezen. Daarvoor is het belangrijk dat drive, inspiratie en menselijkheid in balans zijn. Weet jij eenmaal wie je bent als mens en manager, en begrijp je wat jouw effect is op je omgeving is? Dan kun je leidinggeven met een gerust hart en een burn out voorkomen.

Klinkt dit bekend? Je bent al een tijd manager, maar op de één of andere manier krijg je een burn out. Je begrijpt je team niet en andersom, je ervaart onrust, je voelt dat je moeite moet doen om een inspiratiebron te blijven, zowel in je werk als thuis. Of je zit tussen het hogere management en je team in, je kunt niet alles vrij bespreken, maar hebt wel behoefte aan een klankbord. Thuis wil je jezelf zijn en echt bewust aandacht schenken aan degenen van wie je houdt. Een management coach is die sparringpartner, die naast jou staat om te werken aan hoe jij jezelf leidt. Het begint namelijk allemaal met hoe jij jezelf, de druk van je baan en je gezin managet. Een spirituele coach in breda kan ook helpen bij het voorkomen van een burn out.

Als life coach daag ik je tijdens life coaching uit op een andere manier naar jezelf en wat je kunt bereiken te kijken. Realistisch, objectief en effectief. Een goede management coach weet precies welke vragen te stellen om heldere doelen te formuleren om deze vervolgens te behalen en zo een burn out te voorkomen.

Ja, dat wil ik.

Voor wie is een management coach breda belangrijk?

Samenwerken met een life coach is belangrijk voor iedereen die in een managementpositie werkt of gaat werken. Life coaching is nodig of je nu al 10 jaar hetzelfde team aanstuurt en vastloopt, of als ondernemer personeel wilt aannemen.

Management coaching is een aanrader voor:

  • (Projectmanagers)
  • Bestuurders
  • Ondernemers
  • Consultants
  • Directeuren

Voor iedereen in een managementfunctie is het essentieel de balans te vinden tussen motiveren, inspireren, leidinggeven en de menselijke maat. Je wilt voor jezelf balans tussen resultaat en je goed voelen over de manier waarop je dat behaalt. Dat begint met hoe jij leiding geeft aan alles wat een plaats heeft in jouw leven buiten je carrière. Hoe ga jij om met de druk van de functie, hoe zorg je dat je je relaties buiten je werk onderhoud en voel je je daar goed bij? Jezelf leiden, dat is de basis om de manager te zijn die wilt zijn en een burn out voorkomen is belangrijk.

Wil je dat bereiken? Management coaching is daar de oplossing voor. Doorvragen en een objectieve blik helpen je jouw managementstijl en die essentiële balans te vinden. Life coaching helpt het bedrijf, je gezin, je team en jou.

Het allerbelangrijkste bij het vinden van een life coach is dat de personal coach zelf en de aanpak bij je passen. Plan daarom een verdiepend gesprek in om te bepalen of ik dat ben. Is dat niet zo, dan verwijs ik je door naar een management coach die wel bij je past.

Ik wil je spreken.

Werken met Personne als management coach.

Wat kun je verwachten als je mij, Emmy Hendrikx, als life coach kiest? Werken met een ervaren life coach, die de uitdagingen van het bedrijfsleven op hoog niveau en ondernemerschap begrijpt. Een management coach die efficiënt, effectief en snel voelbaar resultaat levert. Samen zorgen we dat jij en jouw team in balans doelen behalen.

Een life coach die met jou als directeur of ondernemer evenwicht creëert tussen de drive om targets te halen, de druk die daarmee gepaard gaat, en een goede manager zijn. Is dat comfortabel? Nee, vooral niet als je graag zelf de regie behoudt. Ik daag jou uit om uit je comfortzone te stappen op een manier die bij je past. Dan groei je persoonlijk en maak je betere keuzes maken in je functie of met je bedrijf. Het vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Pas dan denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Ik sta naast je om dat te bereiken door meer rust, balans en richting te brengen.

Wat centraal staat in mijn aanpak als life coach in breda? Eenvoud en kwaliteit. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Het gaat om dat je na de management coaching sessies ontspannen en met plezier doelen behaalt. Hoe stress verminderen door te stoppen met piekeren lees je hier.

Vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België gingen je voor. Zij ervaren dagelijks hoe ze vanuit rust en ontspanning harder groeien, doelen behalen en energie overhouden voor een gezonder, gelukkiger persoonlijk leven. Leiders van nu worden de visionairs van morgen. Mijn aanpak is eenvoudig en zorgt voor snelle veranderingen in je gemoedsrust en groei. Zo kun jij op een ontspannen manier in de top (blijven) presteren terwijl ik je personal coach.

Klinkt dit goed? Plan dan nu een persoonlijk verdiepend gesprek in.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.