Uw spirituele coach in Breda

Mijn idee is om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Spirituele coach Breda

Is een spirituele coach iets voor jou? Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Het is wel goed om dat te bepalen op basis van de juiste definitie. Spirituele coaches worden vaak geassocieerd met zweverig. Dingen als wierook, kristallen, dolfijnenmuziek of in lotushouding navelstaren. Voor jou niet iets om een spirituele coach écht serieus te nemen. Deze spirituele coaches bestaan zeker en zijn voor veel mensen een steunpilaar. Maar, het past niet bij jou.. Omdat je hier te nuchter voor bent of omdat je niet ziet hoe dit jou zakelijk of persoonlijk vooruithelpt.

Gelukkig bestaan er ook coaches die spiritualiteit aards en kundig integreren in het zakelijk verkeer. Veel ondernemers, zakenmensen, politici en topsporters laten zich begeleiden door deze spirituele coaches. Juist aan de top sta je er alleen voor: je vaart sterk op eigen inzicht en het vertrouwen dat je de juiste keuze maakt. Dat vergt wijsheid, helderheid en intuïtie. Een goede spirituele coach helpt je je eigen kracht te versterken om jouw doelen met meer ontspanning en gemak te bereiken.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

Hoe weet ik of ik een spirituele coach nodig heb?

Hoe weet ik of ik een spirituele coach nodig heb? Dat is een vraag die ik als spirituele coach regelmatig hoor. Veel ondernemers en executives die ik als spirituele coach spreek ervaren op een bepaald moment dat hun leven stroef verloopt. Waar het aan ligt? Geen idee, je hebt alles.

Is dit herkenbaar voor jou? Je bent succesvol met je bedrijf of in je functie, alles loopt soepel, maar in jezelf loop je vast. Behalve uitdaging, voel je onrust. Er mist iets, je voelt een leegte, zonder dat je ongelukkig bent. Integendeel, maar je voelt je niet compleet. Je frustratie en zoektocht is vooral voelbaar thuis. Je bent onrustig, prikkelbaar, afwezig en bent niet de persoon die je eigenlijk voor je gezin wilt zijn. De persoon die bent op vakantie, wanneer je ontspannen en de beste versie van jezelf bent. Eenmaal terug in je routine is het moeilijk dit gevoel langer vast te houden. Wat je zoekt is de rust en het vertrouwen dat je snel weer vooruit kunt. Je wilt wel, maar hoe positief je ook denkt, het de tijd geeft of je verdiept in mindfulness of meditatie, het lukt je niet in verbinding te komen met jezelf. Tenminste, als je heel eerlijk bent over jouw spiritualiteit ontwikkelen. Je hebt dus een spirituele coach nodig. 

In hoeveel van onderstaande punten herken jij je huidige situatie zonder spirituel coaching?

 • Ik heb een mooi leven, maar zo voelt niet. Ik voel me gevangen en vraag me af of dit alles is.
 • Ik leef bewust en ben actief. Waarom is mijn energieniveau dan zo laag?
 • Ik slaapt slecht en voel me rusteloos.
 • Ik mis een duidelijke missie, focus of doel in mijn leven en wil mijn drijfveren vinden.
 • Ik ben succesvol, maar mis het enthousiasme. Ik voel me leeg en verveel me.
 • Zakelijk gaat het voor de wind, maar thuis ben ik afwezig, humeurig en zeker niet de persoon die ik graag wil zijn voor mijn partner of gezin.
 • Ik mis een onafhankelijk klankbord om over dilemma’s te sparren.
 • Het ontbreekt me aan het inzicht, de moed of het zelfvertrouwen om broodnodige keuzes te maken.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze stellingen? Ga op zoek naar spirituele ontwikkeling en een spirituele coach die bij je past. Kom met spirituele coaching weer in verbinding met jezelf, je onderneming, je werk en de mensen die belangrijk voor je zijn. Werken met een spirituele coach creëert spirituele ontwikkeling, bewustzijn, een spiritueel coach draagt bij aan het maken van betere keuzes, positiviteit en persoonlijke kracht.

Dat wil ik!

PERSONNE als spiritueel coach.

Wil je verder met je onderneming, je baan en je leven? Maar, ben je de energie die je altijd kreeg van wat je doet kwijt? Of je nu directielid of partner van een bedrijf bent of ondernemer; Je hoofd zit te vol, je hebt moeite focus aan te brengen en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht. Je voelt dat het anders moet. Ondernemen of een verantwoordelijke baan en leven in balans niet makkelijk. Tijd om een spiritueel coach in te schakelen. Als spiritueel coach voor ondernemers, directieleden en consultants creëer ik samen met jou weer evenwicht tussen je lichaam en geest. Want dat is waar het vaak wringt. Is werken met een spiritueel coach comfortabel? Nee, vooral niet als je nuchter en rationeel bent ingesteld en alles wil analyseren. Dat begrijp ik, als spiritueel coach, daarom daag ik als spiritueel coach jou uit om uit je comfortzone te stappen op een manier die bij je past en waar je zelf het vertrouwen en de regie in handen krijgt in je spirituele ontwikkeling.

Wil je persoonlijk groeien of betere keuzes maken in je leven of met je bedrijf? Weet je niet tot de kern te komen van wat je nu precies mist of waar jouw onrust vandaan komt? Stop met doen wat je altijd deed en zoek een spiritueel coach op. Dat vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Pas met een spiritueel coach dan denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Ik sta als spiritueel coach naast je om dat te bereiken door meer rust, balans en richting in je leven te brengen.

Ondernemen of een carrière op hoog niveau is een uitdaging. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als spiritueel coach herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je met spirituele coaching ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven.

Als spiritueel coach buig ik stress om naar energie. Samen met jou, zodat jij na de sessies spirituele coaching weet hoe jij dat zelf kunt. Wil jij weer lekker ontspannen en vol energie leven? Boek dan nu een gratis verdiepend gesprek met mij als spiritueel coach om te starten met spirituele coaching.

Ben je klaar om aan de slag te gaan met mij als spiritueel coach? Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben helderwetend. Zelf heb ik niet zoveel met alle zweverigheid die rondom spiritualiteit hangt. Daar ben ik te realistisch voor.

Met mij als jouw ervaren spiritueel coach, wordt de oorzaak van jouw gevoel van onrust snel duidelijk tijdens je spirituele coaching. Een spiritueel coach die objectief en doortastend tot de kern komt dus, zodat jij snel op eigen kracht en inzicht verder kan.

Als spiritueel coach ontdek ik met jou tijdens de spirituele coaching jouw eigen vermogen om rust in jezelf te creëren, je energie te behouden en met uitdagingen om te gaan.

Werken met mij als spiritueel coach brengt je:

 • Diepe inzichten in jezelf en het leven
 • Helderheid en kracht in het maken van belangrijke keuzes
 • Rust in jezelf, je werk, gezin en je relaties.
 • Energie om weer te genieten van het mooie leven dat je hebt.
 • Betere balans tussen je carrière, je gezin en je gezondheid.
 • De leukste en beste versie van jezelf.
 • Een vrij gevoel binnen de hectiek van een druk leven 
 • Weer echt contact met jezelf en de mensen om je heen, privé en zakelijk.

Waar werken met een spiritueel coach om draait? Eenvoud, kwaliteit en spirituele ontwikkeling. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Met een spiritueel coach gaat het om dat je na de spirituele coaching sessies ontspanning, gemak en een mooi, gelukkig leven vanuit je eigen kracht ervaart. Lees meer over een spiritueel coach op Coach Tilburg.

Zijn dit de resultaten en spirituele ontwikkeling die je wilt? Neem dan meteen contact op voor een gratis persoonlijk verdiepend gesprek. Zo ontdekken we meteen of ik de spiritueel coach ben, die bij jou past.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.