Vervelende gebeurtenissen laat ik sneller los

Voordat ik Emmy ontmoette liep ik vast in situaties doordat ik teveel verwachtte van de mensen om mij heen en daardoor zaken te persoonlijk opnam. Dat veroorzaakte zakelijk en privé een gevoel van teleurstelling en stress. De aanpak van Emmy heeft me veel energie en veerkracht gegeven, waardoor ik veel meer aankan en oppak in tegenstelling tot leeftijdsgenoten. Ook leerde ze mij het politieke spel binnen mijn werk strategischer te spelen zodat het mij geen energie meer kost. Ik laat me niet meer leiden door mijn emoties: vervelende gesprekken of ingrijpende gebeurtenissen weet ik sneller los te laten en raken me veel minder dan voorheen. Tegenwoordig houd ik veel energie over door in het hier en nu te leven. De enorme winst is de rust in mijn hoofd en vertrouwen in mezelf: ik stuur weer het schip!

– Liset, directeur, 45 jaar