Uiterst efficiënte aanpak naar meer energie

Ik kwam bij Emmy vanwege burnoutklachten en extreme vermoeidheid. Als ondernemer raakte ik terecht in een negatieve vicieuze spiraal van oplopende conflicten met mijn zakenpartner, neerslachtige en sombere gevoelens, weinig zelfvertrouwen en slapeloosheid. Eerdere trajecten bij een psycholoog duurden lang en hadden geen effect, maar bij Emmy voelde ik vanaf de start een verandering in mijn energieniveau intreden, waardoor ik weinig uitval in het arbeidsproces heb ondervonden. Haar aanpak is uiterst efficiënt omdat je klachten verminderen zonder dat je er handelingen voor verricht. Dat lijkt ongrijpbaar, maar je voelt in alles dat het werkt: ik heb meer energie, daadkracht en slaap veel beter. Ik jaag mijn dromen weer na, waar ik voorheen vast zat in een moeras en niet vooruit kwam. Ik ben een nieuw bedrijf gestart en voel me voor 80% weer opgeladen. Dat was een paar maanden geleden totaal ondenkbaar!

– Olivier, ondernemer, 39 jaar