Ik werd veerkrachtig en ging excelleren

Ik werk voor een grote multinational waar de werkdruk en prestatiedrang groot is. Mijn carrière liep altijd erg voorspoedig veelal bereikt op basis van studies, ratio en wilskracht, maar ik kwam op een punt waarop deze manier van werken geen groei meer gaf: ik liep vast en de snelheid van mijn carrière vertraagde behoorlijk. Hierdoor liep ik promoties mis en kwam ik intern in ingewikkelde situaties terecht. Dat frustreerde enorm en was een aanslag op mijn energieniveau. Bij Emmy werden mijn mentale vermogens opgerekt en ze leerde me op een ontspannen manier beter presteren onder druk. Door de rust die door haar aanpak ontstond, werden mijn ogen geopend voor zaken die ik voorheen -vooral intern- niet zag. Ik ging patronen herkennen, werd veerkrachtig en ging excelleren in omstandigheden waarin ik me normaal gevloerd voelde of onzeker. Het resultaat was dat ik succesvoller en meer zichtbaar werd en betrokken raakte bij belangrijke zakelijke deals. Maar de echte winst is dat ik me weer energiek en in balans voel en daarmee ruimte heb gecreëerd om nog meer aandacht te geven aan mijn gezin.

– Oscar, Director, Rotterdam