Ik was constant moe

Werken met Emmy zet onmiddellijk een volle verandering in gang. Ik besloot een retreatprogramma te volgen omdat ik vooral aan het ‘duwen’ was om dingen voor elkaar te krijgen. Dat brak me mentaal en fysiek op: ik was constant moe. Gelijk na de eerste retreat voelde ik me anders: helder en met een enorme inspiratie. Er kwamen veel praktische wensen uit, die niet altijd even logisch te verklaren waren. Het waren er teveel om nog toeval te kunnen zijn, waaronder nieuwe, onverwachte opdrachten. Dat is gaaf en geeft vertrouwen. Ook mijn omgeving zegt dat ik zoveel meer rust uitstraal. Ik voel overzicht en rust ondanks dat ik veel meer werk dan tijd heb. Ik kan nog steeds lang werken, maar heel relaxed. Zo kost het minder moeite en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

– Karlijn, Directeur Trainingsbureau, Breda