Piekeren behoort tot het verleden

Met mijn drukke baan vond ik het steeds moeilijker om mijn werk thuis los te laten. Ik was constant op zoek naar controle, want wanneer ik zaken aan het toeval overliet, liep het mis en kostte het mij daardoor nog meer energie. Het gevolg was dat ik thuis ongezellig, ongeduldig en heel veel moe was.

Door met Emmy aan de slag te gaan, weet ik mijn energie beter te doseren, laat ik vervelende zaken makkelijker los en kan ik weer volop genieten. Piekeren behoort tot het verleden, want de kracht van Emmy’s werkwijze is dat het stil wordt in je hoofd. Ook heb ik meer vertrouwen, waardoor ik niet meer snel in de stress schiet of onrust ervaar. Op mijn werk kan ik nu problemen efficiënter oplossen, mede doordat ik meer op mijn intuïtie vaar dan voorheen.

De aanpak van Emmy is niet standaard en bevat weinig woorden. Ook krijg je geen oefeningen of huiswerk waar je weer wat mee ‘moet’. Je gaat zitten en in alle rust wordt als het ware je batterij weer opgeladen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen bij mensen die niet op zoek zijn naar een cursus, training of standaard coach, maar op zoek zijn naar extra energie en ontspanning en vooral… veel meer lucht.

– Mieke, Marketing Manager Reclamebureau