Uw life coach in Breda

Mijn idee is als lifecoach breda om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Lifecoach Breda

Een life coach helpt je je eigen kracht te ontdekken om jouw doelen met meer gemak te bereiken. Wat ze ook zijn. Persoonlijk of zakelijk. Een goede life coach draagt geen oplossingen aan voor jouw uitdagingen, maar geeft je richting en houvast waarmee je de beste oplossingen uit jezelf haalt. Waar een life coach je mee helpt is heel breed. Van omgaan met spanning en stress of het volledig benutten van je potentieel tot het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Herontdek wie je bent, wat je wilt en ontdek hoe je steviger in het leven leert staan voor meer positiviteit en gemak. Krijg helder waar je nu precies op vastloopt en vorm het om naar de oplossing die bij jou past.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

Hoe herken ik of ik een life coach nodig heb?

Een veelvoorkomende valkuil is te lang blijven rondlopen met kwesties waarvan je denkt: ‘Ik kom er zelf wel uit.’ Misschien, maar bedenk je eens hoelang je al in deze situatie zit. Kun je er nog wel objectief over nadenken? Welke belemmeringen hebben zich gevormd in jouw hoofd? Je tijd is het belangrijkste dat je hebt. Met een life coach kom je sneller tot de kern van jouw onbestemde gevoel tijdens de coaching sessies, omdat een personal coach weet welke vragen te stellen. Een life coach is objectief en kan jouw uitdaging vertalen naar een objectief verhaal. Hierdoor bekijk jij het weer zonder alle (voor)oordelen die je hebt gevormd en vind je sneller het antwoord in jezelf.

Uiteindelijk bespaart een lifecoach je tijd, onnodige stress, energie en een burn out. Wil jij jezelf versterken, vaker genieten en vol energie leven? Boek dan nu een kosteloos verdiepend coaching gesprek. Ja! Ik wil iets veranderen in mijn bestaan. 

Een veelvoorkomende vraag; Hoe weet ik of ik een lifecoach nodig heb?

Lees deze stellingen en wees eerlijk, in hoeveel van deze punten herken jij je huidige situatie?

 • Ik heb een mooi bestaan, maar zo voelt niet. Ik voel me gevangen en vraag me af of dit alles is.
 • Ik leef bewust en ben actief. Waarom is mijn energieniveau dan zo laag?
 • Ik slaapt slecht en voel me rusteloos.
 • Ik mis een duidelijke missie, focus of doel in mijn bestaan en wil mijn drijfveren vinden.
 • Ik ben succesvol, maar mis het enthousiasme. Ik voel me leeg en verveel me.
 • Zakelijk gaat het voor de wind, maar thuis ben ik afwezig, humeurig en zeker niet de persoon die ik graag wil zijn voor mijn partner of gezin.
 • Ik mis een onafhankelijk klankbord om over dilemma’s te sparren.
 • Het ontbreekt me aan het inzicht, de moed of het zelfvertrouwen om broodnodige keuzes te maken.

Herken jij jezelf in eén of meerdere van deze stellingen? Ga op zoek naar een life coach die bij je past en voorkom een burn out. Kom weer in verbinding met jezelf, je onderneming, je werk en de mensen die belangrijk voor je zijn door burn out coaching. Lees wat doet een life coach hier.
Werken met een personal coach creëert tijdens de coaching sessies bewustzijn, draagt bij aan het maken van betere keuzes, positiviteit en persoonlijke kracht.

Dat wil ik!

PERSONNE als life coach.

Kies je mij om jouw life coach te zijn? Dan werk je met een ervaren personal coach, die je de juiste vragen stelt om jouw gevoel van onrust helder te krijgen. Een life coach die objectief en doortastend tot de kern komt, zodat jij door de coaching snel op eigen kracht verder kan zonder een burn out.

Mijn benadering als life coach geeft jou het door de coaching inzicht in jouw eigen vermogen om een burn out te voorkomen, kalme te creëren, je energie te behouden en met uitdagingen om te gaan.

Werken met mij als life coach brengt je:

 • Dieper inzichten in jezelf en het leven
 • Helderheid en kracht in het maken van belangrijke keuzes
 • Kalmte in jezelf, je werk, gezin en je relaties.
 • Energie om weer te genieten van het mooie bestaan dat je hebt.
 • Beter evenwicht tussen je carrière, je gezin en je gezondheid.
 • De leukste en beste versie van jezelf.
 • Een vrij gevoel binnen de hectiek van een druk bestaan
 • Weer echt contact met jezelf en de mensen om je heen, privé en zakelijk.

Waar coaching om draait? Eenvoud en kwaliteit. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Het gaat om dat je na de life coaching sessies ontspanning, gemak en een mooi, gelukkig bestaan vanuit je eigen kracht ervaart zonder burn out. Over spiritualiteit ontwikkelen lees hier meer.

Zijn dit de resultaten van coaching die je wilt? Neem dan meteen contact op voor een gratis persoonlijk verdiepend gesprek. Zo voelen we meteen aan of ik de life coach ben, die bij jou past.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.