Uw life coach in Tilburg

Mijn idee als life coach Tilburg is om ondernemers uit Tilburg die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Life coach Tilburg

Je wilt verder in je werk én in je leven. Maar je hoofd zit te vol, er is te weinig focus en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht. Een ervaren coach kan je hierbij helpen. Als lifecoach ben ik gespecialiseerd in het creëren van evenwicht tussen lichaam en geest. Denken en voelen komen sterker op 1 lijn te staan waardoor je meer rust, balans en richting in je leven ervaart en je leven weer meer kleur krijgt. Een harde realist, waarbij ik de ondernemer tot nieuwe hoogten drijf die soms ongemakkelijk zijn, maar noodzakelijk zijn voor de persoonlijke groei.

Het bedrijfsleven op hoog niveau is niet eenvoudig. Er is veel onzekerheid, angst en eenzaamheid. Een lifecoach is gevoelig voor deze hindernissen omdat deze er niet alleen zelf is geweest, ook omdat de coach weet hoe het er aan de andere kant uitziet.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Tilburg

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

PERSONNE helpt jou op weg naar betere antwoorden in jezelf

Voor meer innerlijke rust, balans en minder strijd en stress. Of je nu al 20 jaar je eigen zaak hebt, een managementfunctie bekleedt of als zelfstandig consultant succesvol bezig bent, als life coach in Tilburg en omgeving ga ik met jou tijdens management coaching op zoek naar de persoon achter jouw functie om je op een ontspannen manier succesvol te laten zijn, zodat je meer geniet van het leven dat je leidt. Aan de hand van life coaching en consulten gespecificeerd op het gebied van bewustzijn, zingeving, spiritualiteit en leiderschap herontdek je de meest waarachtige versie van jezelf en kom door coaching weer in evenwicht.

Ervaar jij één of meer van de volgende punten?

  • Je leven staat op de rit maar je loopt vast in jezelf. Je voelt je gevangen en denkt steeds vaker: is dit het nou?
  • Je sport en leeft bewust maar je energieniveau zou veel hoger moeten zijn. 
  • Je slaapt slecht en bent vaak rusteloos.
  • Je hebt duidelijke missie, focus of doel meer in je leven en wilt je echte drijfveren achterhalen.
  • Je bent succesvol van buiten, maar van binnen mis je het enthousiasme en voel je je steeds vaker leeg en verveeld.
  • Zakelijk gaat het voor de wind, maar thuis ben je afwezig en humeurig en niet de persoon die je het allerliefste wil zijn voor je partner of gezin.
  • Je mist een onafhankelijk klankbord om over je dilemma’s te sparren maar je weet niet met wie.
  • Het ontbreekt je aan het juiste inzicht, de moed of het zelfvertrouwen om de keuzes te maken die je eigenlijk zou moeten maken. 

Kan jij je vinden in één van de bovenstaande punten? Dan kan een coach in Tilburg jou met management coaching helderheid bieden. Het bereiken van een betere verbinding van jezelf en meer bewustzijn is het belangrijkste voordeel van een life coach en coaching. Burn out coaching draagt bij aan het maken van betere keuzes, positiviteit en persoonlijke kracht

Plan hier jouw gratis aannamegesprek in!

Wat levert jou samenwerken met PERSONNE op?

Als executive coach, life coach in Tilburg en expert in bewustzijnsgroei helpt oprichter Emmy Hendrikx ondernemers, directeuren en zelfstandigen met coaching aan verdiepende inzichten zodat ze beter keuzes kunnen maken, zich verdiepen als persoon en zich daarmee beter in evenwicht voelen

Hoe ziet het coaching traject eruit?

Het life coaching traject is bedoeld voor de persoon die op een kruispunt van z’n leven staat en zichzelf verder wil verdiepen. We gaan in onze gesprekken op zoek naar jouw kern en samen richten we ons op waar je nu staat. We halen met burn out coaching stress, spanning en prikkels weg; versterken je mindset; en je ontwikkelt een nieuwe houvast die je vertrouwen en kracht geeft. Life coaching en consulten gaan niet altijd over tips, maar vaak over je mindset en je huidige bewustzijn: wat zijn de dingen die je nu nog niet ziet? Hoe kunnen we een burn out voorkomen? Waar hou je jezelf voor de gek of sla je op de vlucht? Een belangrijk onderdeel van het life coach traject vormen de persoonlijke retraites. Hiermee ga je groeien in bewustzijn voor diepere inzichten en betere antwoorden in jezelf. De energie van de coaching retraites zorgen ervoor dat onbewuste pijnen, patronen en angsten worden losgelaten en er ruimte wordt gecreëerd voor een sterke verbinding met jezelf: de ruis verdwijnt. De resultaten en inzichten vanuit onze life coach in Tilburg sessies kun je direct toepassen in het dagelijks leven. Lees hier over coaching en wat doet een life coach doet.

Voor sommige cliënten ben ik als life coach in Tilburg gedurende een paar maanden of jaren hun klankbord en vertrouwenspersoon. Tijdens het intakegesprek van de coaching hebben we het erover wat het beste bij jou past qua coaching en wat er moet gebeuren om je een stap verder te krijgen in je leven en een burn out te voorkomen. 

Loop jij tegen belangrijke levenskwesties aan en wil jij je als persoon door middel van coaching versterken?

Vraag hier jouw gratis aannamegesprek aan!

Lees ook meer over lifecoach breda.

Gratis cadeau bij aanmelding gratis gesprek

Ontvang direct na aanmelding deel 1 van de 4-delige audio-serie GROEIEN VANUIT RUST met als eerste thema TIJD. Deze mindset-retreat hebben Emmy’s klanten geholpen aan extra houvast en vertrouwen tijdens stressvolle momenten. Na het beluisteren van de audio-serie, bleven zij beter in evenwicht, en hielden zij meer focus.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht.

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.