Uw coach in Breda

Mijn idee is om ondernemers uit Breda die uitzonderlijk hard werken, ook een uitzonderlijk goede manier verdienen om sneller in hun hoofd tot rust te komen, zodat ze zich vrij en verbonden voelen…

Coach Breda

Wil je verder met je onderneming, je baan en je leven? Maar, ben je de energie die je altijd kreeg van wat je doet kwijt? Of je nu directielid of partner van een bedrijf bent of ondernemer; Je hoofd zit te vol, je hebt moeite focus aan te brengen en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht. Je voelt dat het anders moet. Ondernemen of een verantwoordelijke baan en leven in balans is niet makkelijk. Tijd om een ervaren personal coach in te schakelen. Als life coach in breda voor ondernemers, directieleden en consultants creëer ik samen met jou weer evenwicht tussen je lichaam en geest. Is life coaching comfortabel? Nee, vooral niet als je rationeel bent ingesteld en alles wil analyseren. Dat begrijp ik en daarom daag ik jou uit om uit je comfortzone te stappen op een manier die bij je past. Wil je persoonlijk groeien  of betere keuzes maken in je leven of met je bedrijf? Stop met doen wat je altijd deed. Dat vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Pas dan, denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Ik sta naast je om dat te bereiken door meer rust, balans en, richting in je leven te brengen.

Ondernemen of carrière maken op hoog niveau is een uitdaging. Je staat continu “aan”. Je ervaart concurrentie, onzekerheid, angst, eenzaamheid en iedereen wil iets van je. Als executive coach in breda herken ik deze hindernissen en weet ik hoe je ze ombuigt naar een vrijer gevoel in je werk en leven.

Wat zeggen klanten over Personne?

Herontdek jezelf in Breda

'HET STRESSEN IS WEG'

Natasja Hoogenboom, Eigenaar Salestaalent

'UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE'

Olivier, Ondernemer

'VERVELENDE GEBEURTENISSEN LAAT IK SNELLER LOS'

Liset, Directrice

'IK ERVAAR EEN RUST EN LEEGTE. ONDANKS DAT IK DRUK BEN.'

Petra, Ondernemer

PERSONNE helpt jou de antwoorden in jezelf te vinden

Op zoek naar innerlijke rust, balans, minder strijd, spanning en stress? Het antwoord zit in jezelf. Of je nu al 20 jaar succesvol onderneemt, een management functie bekleedt of als zelfstandig consultant werkt, ik sta als executive coach in en rond Breda naast je. Samen gaan we op zoek naar de persoon achter jouw functie, zodat je ontspannen en succesvol kan zijn. Herontdek de beste versie van jezelf en je balans door life coaching, burn out coaching of consulten op het gebied van bewustzijn, zingeving, spiritualiteit en leiderschap. Geniet weer van je leven.

Hoe herken ik of ik een coach nodig heb?

Een veelvoorkomende vraag; Hoe weet ik of ik een life coach of executive coach nodig heb?

Lees deze stellingen en wees eerlijk, in hoeveel van deze punten herken jij je huidige situatie?

  • Ik heb een mooi leven, maar zo voelt niet. Ik voel me gevangen en vraag me af of dit alles is.
  • Ik leef bewust en ben actief. Waarom is mijn energieniveau dan zo laag?
  • Ik slaapt slecht en voel me rusteloos.
  • Ik mis een duidelijke missie, focus of doel in mijn leven en wil mijn drijfveren vinden.
  • Ik ben succesvol, maar mis het enthousiasme. Ik voel me leeg en verveel me.
  • Zakelijk gaat het voor de wind, maar thuis ben ik afwezig, humeurig en zeker niet de persoon die ik graag wil zijn voor mijn partner of gezin.
  • Ik mis een onafhankelijk klankbord om over dilemma’s te sparren.
  • Het ontbreekt me aan het inzicht, de moed of het zelfvertrouwen om broodnodige keuzes te maken.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze stellingen? Ga op zoek naar een burn out coaching, een life coach of executive coach in Breda. Kom met een coach en life coaching weer in verbinding met jezelf, je onderneming, je werk en de mensen die belangrijk voor je zijn. Werken met life coach breda creëert bewustzijn, draagt bij aan het maken van betere keuzes, positiviteit en persoonlijke kracht. Lees meer over een executive coach erbij halen op executive coach breda.

Ik daag jou uit om uit je comfortzone te stappen op een manier die bij je past, anders naar jezelf, je team en je doelen te kijken. Zodat je betere keuzes maakt in je functie, je privéleven of met je bedrijf en zo ook een burn out voorkomt. Leiderschap coaching vergt dieper inzicht, een andere mindset en bovenal een rijker gevoelsleven. Pas dan met een life coach denk, voel en doe je anders om jouw doel te behalen. Ik sta naast je om dat te bereiken door meer rust, balans en richting te brengen. Is coaching comfortabel? Zeker niet altijd. Is individuele coaching nodig? Jazeker.

Wat centraal staat in mijn aanpak als life coach breda en mijn individuele coaching? Coaching: eenvoud en kwaliteit. Kennis over hoe je eigen energie werkt en die om ons heen. Het resultaat na de leiderschap coaching sesies zijn dat je ontspannen en met plezier doelen behaalt. Zelf of samen met je team.

Vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Breda, de rest van Nederland en België gingen je voor met management coaching. Zij ervaren dagelijks hoe ze met coaching vanuit rust en ontspanning harder groeien, doelen behalen en energie overhouden voor een gezonder, gelukkiger persoonlijk leven. Lees meer op management coach breda
Mijn aanpak is eenvoudig en zorgt voor snelle veranderingen in je gemoedsrust en groei. Zo kun jij op een ontspannen manier in de top (blijven) presteren met life coach breda en een burn out voorkomen.

Klinkt dit goed? Plan dan een gratis persoonlijk verdiepend gesprek in.

Lees meer

Over PERSONNE

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Veelgestelde vragen

Wanneer schakel je een coach in?

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Coach of therapeut? Wat is het verschil?

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht. 

Hoe werkt een gratis verdiepend gesprek?

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

Wat maakt de aanpak van PERSONNE bijzonder?

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.