Je weet het. Je voelt het. Maar het maakt geen impact.

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je jezelf in de weg zit. Bijvoorbeeld omdat je het lastig vind om jezelf kwetsbaar op te stellen of omdat je denkt dat het een ‘fase’ is waar je zelf wel weer uitkomt.

Zoals bij Karen.

Karen vond het moeilijk om haar motivatie terug te vinden en daardoor koste alles haar veel energie. Ze liep vast in een oud patroon van zichzelf kleiner maken. Ze spiegelde zichzelf steeds met anderen waardoor ze in haar werk niet tot haar recht kwam. Ze trok hierdoor de verkeerde klanten aan en begon vaker te twijfelen waardoor het nog stroever ging lopen.

Het verwonderde haar dat het dit keer niet lukte om er zelf uit te komen. ‘Ik wéét het, ik vóel, het maar het lúkt niet meer om er zelf uit te komen,’ zei ze.

Ik vond dat zo eerlijk en dapper van Karen.
Karen is coach met een sterke intuïtie dus ze weet echt waar ze het over heeft en toch besloot ze mijn hulp in te schakelen. ‘Ik ben gewoon bang voor de volgende stap.’

Herken jij dat ook?

Dat een onbestemd gevoel je bang maakt?

Wat als je die angst kon omzetten naar een vertrouwen? Een vertrouwen waar je energie van kreeg? Omdat je weet dat je de juiste stappen zet doordat de resultaten voor zich spreken?

Zou je dat niet enorm veel lucht en een gerustgesteld gevoel geven?

Wat als je dat gevoel kunt creëeren?

Voor Karen gold dat ze een patroon dat haar houvast gaf, had losgelaten. Ik heb haar direct geadviseerd dat weer terug op te pakken.

Maar misschien moet jij juist wel iets loslaten. Maar zie je nog niet wat, of hoe je dat moet doen.

Wil je dat ik over je schouder met je meekijk? Zodat je weer ‘op de rit’ komt? Geef je dan op voor een gratis verdiepend gesprek met mij persoonlijk via www.personne.nl/verdiepend-gesprek.