Ondernemers Life Coach

HIgh Quality Retreats

Zijn deze klachten voor jou als ondernemer herkenbaar?

Ben je alles aan het over-analyseren?

Brengt je positieve mindset of meditatie je (te) weinig verandering?

Ervaar je een terugkerende strijd in jezelf?

Wil je meer kunnen genieten van je huidige bestaan?

Mis je de verbinding met mensen om je heen? Of met jezelf?

Verlang je naar betere antwoorden op belangrijke levensvragen?

Life Coaching bij Emmy is altijd puur maatwerk.

Als bewustzijnsexpert helpt Emmy met hoogwaardige retraites en life coaching succesvolle ondernemers aan diepere inzichten en meer kalmte, waardoor ze loskomen van hun innerlijke strijd, betere keuzes maken en zichzelf sneller vernieuwen.

Een coachingstraject staat in het teken van bewustzijnsgroei en energiemanagement. Je wordt intuïtiever en leert slimmer je invloed uitoefenen op de (hogere) natuurwetten om ons heen, voor meer impact, flow en energie in je dagelijks leven. Je wordt krachtiger en blijft ontspannen in situaties die je nu nog veel energie kosten of opbreken. Je leert dat er een ander – meer ontspannen – succesmodel bestaat dan ‘hard werken’ en ‘doorzetten’. En dat je eigen bewustzijn daarin een doorslaggevende rol speelt voor een voldaner en vrijer leven.

Vanwege de exclusieve kennis en aanpak werkt Emmy uitsluitend met individuele life coaching voor de beste resultaten.

Als bewustzijnsexpert en life coach voor ondernemers helpt Emmy met hoogwaardige retraites en succesvolle ondernemers aan diepere inzichten en meer kalmte, waardoor ze betere keuzes maken en zichzelf sneller vernieuwen.

 

Wil jij jezelf op geestelijk vlak verder ontwikkelen?

Oscar: “ik werd veerkrachtig en ging excelleren”

Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven omdat ik me energiek voel en in balans.
Oscar van Opstal, eigenaar organisatieadviesbureau van Opstal&

 PERSOONLIJKE
GROEI

 


Ook aan jezelf werken met life coaching speciaal gericht op ondernemers?

De high quality Coaching en Retreats zijn speciaal bedoeld voor succesvolle ondernemers, directeuren en eigenaren die opnieuw willen groeien, maar vastlopen in hun zoektocht naar verdere verdieping. Die het gevoel hebben dat ze zijn uitgetraind op vaardigheden en mindset rondom leiderschap en de behoefte voelen om zichzelf op geestelijk vlak (verder) te verdiepen voor een rijker gevoelsleven en betere antwoorden op belangrijke levenskwesties. 

Leef je al bewust? Maar ben je ontevreden over de veranderingen die je ermee bereikt? Geef je dan op voor een gratis verdiepend coachingsgesprek.