Life coaching bij Emmy is altijd maatwerk

Als bewustzijnsexpert helpt Emmy met hoogwaardige retraites en life coaching succesvolle ondernemers aan diepere inzichten en meer kalmte, waardoor ze loskomen van hun innerlijke strijd, betere keuzes maken en zichzelf sneller vernieuwen.

Een coachingstraject staat in het teken van bewustzijnsgroei en energiemanagement. Je wordt intuïtiever en leert slimmer je invloed uitoefenen op de (hogere) natuurwetten om ons heen, voor meer impact, flow en energie in je dagelijks leven. Je wordt krachtiger en blijft ontspannen in situaties die je nu nog veel energie kosten of opbreken. Je leert dat er een ander – meer ontspannen – succesmodel bestaat dan ‘hard werken’ en ‘doorzetten’. En dat je eigen bewustzijn daarin een doorslaggevende rol speelt voor een voldaner en vrijer leven.

Vanwege de exclusieve kennis en aanpak werkt Emmy uitsluitend met individuele life coaching voor de beste resultaten.

Ook aan jezelf werken met life coaching speciaal gericht op ondernemers?

Personne is gespecialiseerd in ondernemers, directeuren en eigenaren in het hogere segment die opnieuw willen groeien, maar vastlopen in hun zoektocht naar verdere verdieping. Die het gevoel hebben dat ze zijn uitgetraind op vaardigheden en mindset rondom leiderschap en de behoefte voelen om zichzelf op geestelijk vlak (verder) te verdiepen voor een rijker gevoelsleven en betere antwoorden op belangrijke levenskwesties.

Leef je al bewust? Maar ben je ontevreden over de veranderingen die je ermee bereikt? Geef je dan op voor een gratis verdiepend coachingsgesprek.

Over Emmy

Over Emmy

Emmy over bewustzijn,
energie & leiderschap

Volg je seminars en trainingen in leiderschap en mindset? Mediteer je al? Maar blijft de wow-factor bij jezelf uit? Bekijk dan in de video wat ontbreekt.

Meer over Emmy

Over Emmy Hendrikx

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen.

Veelgestelde vragen

Veruit de meeste mensen schakelen een coach in wanneer ze vastlopen in zichzelf, hun werk of relatie en dit patroon willen doorbreken. Ze zijn niet ongelukkig, maar heel gelukkig ook niet. Alsof de glans van het leven verdwijnt terwijl ze hun leven -maatschappelijk gezien- prima op de rit hebben. Als je vaak in cirkeltjes redeneert, alles over-analyseert en jij je vaak niet de persoon voelt die je het liefste wil zijn, dan kan een coach je helpen je zelfkennis en kracht te vergroten voor een rijker gevoelsleven, zodat je meer voldoening en plezier haalt uit de dingen die je doet.

Een therapeut, zoals een psycholoog, richt zich op het verleden: wat is de oorzaak van je klacht of probleem en stelt vervolgens een diagnose. Een coach richt zich op het nu: je heden en de toekomst. Een goede coach laat je de antwoorden in jezelf ontdekken zodat je jouw wenselijke situatie zelf kan creëren, zakelijk of privé. Een coach stelt dus geen diagnose, maar is richtinggevend. Hoewel therapie en coaching zich beide richten op het vergroten van zelfkennis, ligt de focus bij een therapeut meer op klachten, stoornissen en angsten. Een coach focust zich op het versterken van jezelf: je kernwaarden, verlangens, balans en veerkracht.

Ben jij een ervaren ondernemer, directeur, senior executive of succesvol zelfstandige? Dan kom je in aanmerking voor een gratis verdiepend gesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats. Na het inplannen van een afspraak in de digitale agenda word je op het afgesproken tijdstip gebeld. Het gesprek is gratis, geheel vrijblijvend en duurt 30-45 minuten. Je krijgt de gelegenheid je verhaal te doen en vragen te stellen en je ontvangt nieuwe inzichten en tips waarmee je gelijk verder kunt. Is je interesse gewekt en is er een klik? Dan vindt er een vervolggesprek plaats voor een nadere kennismaking. Dat kan telefonisch of op kantoor.

De aanpak van PERSONNE bevindt zich op het snijvlak van spiritualiteit en leiderschap waarin een prominente rol is weggelegd voor het verruimen van je huidige bewustzijn voor diepe zelfinzichten en kracht. Met haar helderwetende gave en academische achtergrond in de communicatiewetenschappen is Emmy Hendrikx reeds 15+ jaar gespecialiseerd in executive lifecoaching. Ze helpt mensen die vastlopen in hun zoektocht naar meer balans, verdieping en antwoorden op belangrijke levensvragen. De unieke, rustgevende werkwijze is uitermate geschikt voor personen in verantwoordelijke functies die op een efficiënte manier met hun tijd en energie willen omgaan en zich op geestelijk vlak willen verdiepen voor meer balans, kracht en kwaliteit van leven.

Geef je op voor een verdiepend gesprek