Hoe creëer je meer verbinding?

Het is best een dingetje. Je echt verbonden (blijven) voelen met iets of iemand.

Althans, dat vertelden een aantal ondernemers die ik onlangs los van elkaar sprak. Ze verlangden naar meer verbinding. Het ontbrak en het voelde leeg. Of zoals Johan eerlijk zei: ‘Naarmate ik ouder word, verveel ik me gewoon onder de mensen. Het voelt zo oppervlakkig.’

Het zijn echt wel sociale jongens, deze heren die ik sprak. Met een tof bedrijf en een interessant netwerk, maar met een onbevredigd verlangen naar meer verdieping.

Verdieping is de centrale kwestie

Misschien mis jij die verdieping ook. En kijk je uit om weer iemand te ontmoeten waarmee het echt ‘klikt’. Of waarvan je kan loskomen omdat de ‘klik’ weg is. Zonder de drama, zonder het gedoe.

Ik ging erover met ze in gesprek en ik vroeg ze hoe goed ze eigenlijk verbonden waren met zichzelf?

Leren hoe je eigen energie werkt, zorgt voor minder ruis op de lijn, waardoor je meer in het ‘hier en nu’ leeft. En dat zorgt weer voor een betere connectie met je omgeving.

De opties om de connectie terug te vinden

Ik legde uit dat de retraites van PERSONNE daarbij helpen omdat ze compassie en positiviteit verhogen, waardoor je makkelijker vriendschappen sluit. Of afsluit.

Het gaf natuurlijk stof tot nadenken, maar tussen ons zat de verbinding wel goed.

En bij jou? Heb je slechts contact of is er ook echt verbinding?

Als je benieuwd bent hoe je jezelf verder kan verdiepen geef je dan op voor een gratis verdiepend gesprek via een verdiepend-gesprek.