Herken jij dit als ondernemer?

Staat je hoofd altijd ‘aan’?

Brengt je positieve mindset je (te) weinig verandering?

Wil je meer kunnen genieten van je huidige bestaan?

Zoek je een betere verbinding met jezelf? 

Behoefte aan een betere balans met thuis?

Is dit het nou?

herontdek jezelf en verrijk je leven

De aanpak van dit persoonlijk leiderschapstraject staat in het teken van bewustzijnsgroei, spiritualiteit en energiemanagement. Je wordt in korte tijd intuïtiever en leert slimmer je invloed uitoefenen op omgevingsfactoren voor meer flow en moeiteloosheid in je dagelijks leven. Je wordt krachtiger en blijft ontspannen in situaties die je nu nog veel energie kosten of opbreken.

Je leert dat er een ander, meer ontspannen, succesmodel bestaat dan ‘hard werken’ en ‘doorzetten’ en dat je eigen bewustzijn en belangrijke natuurwetten daarin een doorslaggevende rol spelen voor een voldaner en vrijer leven.

Om de hoge kwaliteit, de exclusieve kennis en de privacy van de cliënten te waarborgen, vinden alle retraites en consulten uitsluitend 1-op-1 plaats. Hierdoor is er slechts beperkt plek.

Oscar: “ik werd veerkrachtig en ging excelleren”

Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven omdat ik me energiek voel en in balans.
 
Oscar van Opstal, eigenaar organisatieadviesbureau van Opstal&