High Quality Retreats

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Zijn deze klachten voor jou als ondernemer herkenbaar? 

Ben je alles aan het over-analyseren?

Brengt je positieve mindset of meditatie je (te) weinig verandering?

Ervaar je een terugkerende strijd in jezelf?

Wil je meer kunnen genieten van je huidige bestaan?

Mis je de verbinding met mensen om je heen? Of met jezelf?

Verlang je naar betere antwoorden op belangrijke levensvragen?

Werken met Emmy is altijd puur maatwerk.

Als bewustzijnsexpert helpt Emmy met hoogwaardige retraites succesvolle ondernemers aan diepere inzichten en meer kalmte, waardoor ze betere keuzes maken en zichzelf sneller vernieuwen.

Alle retraites staan in het teken van bewustzijnsgroei en energiemanagement.  Je wordt intuïtiever en leert slimmer je invloed uitoefenen op de (hogere) natuurwetten om ons heen, voor meer impact, flow en moeiteloosheid in je dagelijks leven. Je wordt krachtiger en blijft ontspannen in situaties die je nu nog veel energie kosten of opbreken. Je leert dat er een ander, meer ontspannen, succesmodel bestaat dan ‘hard werken’ en ‘doorzetten’ en dat je eigen bewustzijn daarin een doorslaggevende rol speelt voor een voldaner en vrijer leven.

 

 

Benieuwd naar wat het leven jou nog meer te bieden heeft?

Oscar: “ik werd veerkrachtig en ging excelleren”

Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven omdat ik me energiek voel en in balans.
 
Oscar van Opstal, eigenaar organisatieadviesbureau van Opstal&

 RUST

 


Behoefte aan meer rust in je hoofd?
Zonder mindfulness?

De high quality retraites zijn speciaal bedoeld voor succesvolle ondernemers en directeuren die opnieuw willen groeien, maar vastlopen in hun zoektocht naar verdere verdieping. Die het gevoel hebben dat ze zijn uitgetraind en behoefte hebben om zichzelf op geestelijk vlak (verder) te ontwikkelen voor een rijker gevoelsleven en betere antwoorden op belangrijke levenskwesties. 

Leef je al bewust? Maar ben je ontevreden over de veranderingen die je ermee bereikt? Geef je dan op voor een gratis verdiepend gesprek.