Meer bewustzijn is de nieuwe luxe.

Het is alles waar het leven om draait.

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Een hoger bewustzijn brengt kracht en innerlijke rust

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven. Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Het draait om eenvoud en kwaliteit

Ik heb niet veel met de toeters en bellen van de esoterische kant van mijn gave. Wel met de energie die je razendsnel vooruit trekt. Een retraite hoeft niet in een lotushouding of wekenlang in stilte. Als ondernemer heb je daar ook simpelweg de tijd niet voor. Waar draait het om? Om eenvoud en kwaliteit. En kennis over hoe je eigen energie werkt…en die om ons heen, voor meer ontspanning, gemak en een wonderbaarlijk gelukkig leven.

wil jij jezelf versterken? 

Peter: “het leven is mooi, lichter, luchtiger. Ik vind het heel wonderlijk”

Ik wilde af van het altijd maar druk zijn en verlangde om mezelf te vernieuwen. Beter contact met mijn kinderen en vrienden. Emmy bracht dit in een stroomversnelling. Als persoon heb ik nu meer gewicht en mensen zijn openhartiger waar ze echt mee zitten. Dat geeft verdieping. 

 

Peter van Kalmthout, procesconsultant en eigenaar Meander Communicatie