Meer bewustzijn is de nieuwe luxe.Het is alles waar het leven om draait. 

Een spirituele groei + ontwikkeling is essentieel om (terug) dichter bij jezelf te komen, maar hoeft niet in een lotushouding of wekenlang in stilte. Als ondernemer heb je daar ook simpelweg de tijd niet voor. Waar draait het om? Om eenvoud en kwaliteit. En kennis over hoe je eigen energie werkt…en die om ons heen, voor meer ontspanning, gemak en een wonderbaarlijk gelukkig leven.

Plan een gesprek

Groeien vanuit rust en ontspanning

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers, directeuren en succesvol zelfstandigen in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning harder kunnen groeien en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven.

Al jong ontdekt ze haar helderwetende gave waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu begeleidt en omvormt tot de visionairs van morgen. Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te (blijven) presteren.

Ook op een ontspannen manier succesvol zijn?