Retreatprogramma

Exclusive

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Voor wie is dit programma?

Speciaal voor directeuren, eigenaren en (zelfstandig) ondernemers die op een ontspannen manier succesvol willen zijn. Om succesvol te blijven, balans te vinden of je leven te verdiepen zul je moeten groeien naar een ander, hoger bewustzijn zodat je hoofd en geest sterker op één lijn komen en je minder twijfel, spanning of onrust ervaart. Het exclusieve retreatprogramma van Emmy verbindt je sterker met de beste antwoorden -én energie- in jezelf, waardoor je meer kracht ervaart en jij de keuzes maakt die volledig bij je passen (en betekenisvol zijn voor de mensen om je heen).

Zijn deze verlangens voor jou herkenbaar? Emmy helpt je graag verder.

Je leven verandert en je wilt ‘iets’ nieuws?

Je zit in een levensfase waarin je jezelf betrapt dat je steeds vaker denkt om iets nieuws te starten. Iets met minder verantwoordelijkheden, met meer vrije tijd en meer aandacht voor je jezelf of je gezin. Maar wat precies? En wanneer? Je mist de rust in je hoofd en de tijd om de juiste stappen te zetten. Tijd glipt door je vingers.

Je wil minder getrek en gedoe

Je bent succesvol in je werk, maar je maakt nog steeds lange dagen. Je wil een betere balans met thuis, maar je mist het gemak en de impact om oude gewoontes van je af te schudden. En dus blijft alles bij het oude.

Je verlangt naar meer verbinding en verdieping

Je bent trots op de koers die je vaart en de successen die je hebt bereikt. Toch knaagt het… is dit het nou? Niet dat je ongelukkig bent, integendeel, maar je leven voelt nog niet compleet. De filosofische en spirituele kant van het leven heeft steeds meer je interesse. Wat is er nog meer?

Bekijk de ervaringen van klanten:

 

Wat leer je?
 • Hoe je op een ontspannen manier de controle loslaat zonder de grip te verliezen.
 • Hoe je moeitelozer komt waar je wil zijn, zonder de stress, frustratie, angst of onzekerheid.
 • Hoe je makkelijker ‘nee’ zegt zonder je schuldig te voelen of anderen tekort te doen.
 • Hoe je slim jouw eigen energie managet voor meer verbinding, kracht  en gemak.
 • Hoe je co-creëert met hogere natuurwetten voor impactvolle resultaten in je werk, relatie en geld
 • Hoe je je intuïtie versterkt voor het maken van betere keuzes en een zinvoller bestaan.

 

Wat krijg je?
 •  12 Weeks Premium Program: Awakening Inner Silence (t.w.v €15.000,-)
  Individueel initiatie ritueel voor ontwaken van mystiek bewustzijn & flow. In 12 weken vindt een een reset van je mindset & intuïtie plaats. Deels op natuurrijke locatie, inclusief lunch en giftbag met premium essentials.
 • Retreat Exclusive
  maandelijkse privé retraite voor het verhogen van je bewustzijn en het in balans brengen van hoofd, lichaam en geest en het bevorderen van kracht & innerlijk weten.
 • Levenslessen & Leiderschap
  consulten in loslaten, aantrekken, overgave, liefde & (zelf)vertrouwen die van jou een krachtiger en gelukkiger persoon, ouder, partner of ondernemer maken.
 • Mentorschap
  Maandelijkse privé call of walk voor sparring en advies op vraagstukken die op dat moment voor je spelen.

Wat krijg je nog meer?

 

 • Onbeperkte Coaching
  Onbeperkte hulp en antwoord op al je vragen.
 • Mindset retreats
  Podcastserie rondom de mindset thema’s Geld, Relatie, Tijd en Werk.
 • Flow-in-Actie ochtend
  virtueel programma voor relaxt verder bouwen aan je (bedrijfs)doelen.

 • Online leeromgeving
  levenslange toegang tot alle checklists, handleidingen & achtergrondinformatie.
 • Mindset Monday Mail
  40x inspiratiemails als reminder en focus.
 • Ticket Meet & Retreat Limited Edition
  Gratis ticket t.w.v. €995,- naar de Meet & Retreat Limited Edition die in de zomer of winter zal plaatsvinden. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst wacht er een bijzonder retraite op een bijzondere plek voor je. Je ontmoet gelijkgestemden, wisselt ervaringen uit en wordt geïnspireerd door thema’s rondom GOD, GELD en GELUK.

Bekijk wat je kan verwachten:

Enthousiast? Aanmelden kan hier.

BELANGRIJK: stuur je aanmelding binnen 48 uur retour.

Emmy Hendrikx heeft je persoonlijk geselecteerd en uitgenodigd voor dit exclusieve retreatprogramma. Momenteel zijn er meer geïnteresseerden dan plekken beschikbaar. Om teleurstelling of een lange wachttijd te voorkomen, vragen we je om je aanmelding binnen 48 uur retour te sturen. Tot die tijd reserveren we een plek voor jou.

Na ontvangst van je aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor verdere details.

We danken je voor je begrip.

100% tevredenheid-garantie

Als het Jaarprogramma Retreat Exclusive je niet bevalt, kun je stoppen na de startdag van het 12 Weeks Premium Program: Awakening Inner Silence. Je maakt dit binnen 24 uur na afloop kenbaar en binnen 1 week ontvang je de gehele investering terug (m.u.v. een niet-restitueerbaar bedrag van €2.995,-).

PERSONNE biedt deze 100% Tevredenheid-Garantie omdat we weten dat dit programma een leven lang waardevol zal blijken op vele vlakken van je leven. En omdat we willen dat je met een enthousiast gevoel weggaat, zodat je met anderen kan delen wat de retraites van Emmy Hendrikx met je doen.

 GARANTIE

 


Oscar: “Ik werd veerkrachtig en een prettiger persoon.”

Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven omdat ik me energiek voel en in balans.