Hulp nodig

Helderwetend en bewustzijnsexpert

Klik op het onderwerp waar je een vraag over hebt. 

Vraag over Inloggen

Hoe kan ik de online cursussen volgen? Via deze link kun je Inloggen. Vul daar je gebruikersnaam in die je per mail van ons hebt ontvangen. Vervolgens vul je je wachtwoord in. Als je succesvol bent ingelogd, kom je automatisch bij jouw cursus.

Help, mijn wachtwoord werkt niet. Wanneer het niet lukt met inloggen, zorg je er eerst voor dat je 100% zeker weet dat je het het juiste wachtwoord invult in de exacte spelling en juist hoofdlettergebruik.

LET OP: Het kan zijn dat het niet lukt om in te loggen, omdat je nog op een ander apparaat bent ingelogd. Log uit op het andere apparaat.

Een nieuw wachtwoord aanmaken kan uiteraard, via deze link.

Kom je er toch niet uit? Blijf niet steeds maar proberen in te loggen of een nieuw wachtwoord aan te maken. Na 10 foutieve pogingen blokkeert ons beveiligingssysteem automatisch tijdelijk jouw PERSONNE.nl-account. Mail gewoon even. We zijn er om je te helpen.

Technische vraag

Er zijn zoveel verschillende apparaten, besturingssystemen en browsers dat het niet eenvoudig is om je met technische problemen te helpen. Gelukkig komt dit zelden voor en meestal is… 

  • het verversen van de pagina;
  • of het afsluiten en opnieuw starten van de browser;
  • of het herstarten van de computer, tablet of smartphone voldoende.

Verder kun je – als je een probleem ondervindt – eens testen via een andere internetbrowser. Er zijn veel soorten browsers, met elk hun eigen voor- en nadelen. Zoals Safari, Chrome, Firefox, Opera, Edge. Onderzoek zelf of het wisselen van internetbrowser een oplossing biedt.

En natuurlijk altijd even kijken of je internetverbinding goed werkt, bijvoorbeeld door een andere site te openen.

Vraag nog niet opgelost?

Vraag nog niet opgelost? En zoek je liever even persoonlijk contact? Mail ons dan. En benoem over welke cursus je vraag gaat. Vermeld altijd je gebruikersnaam als je al een account bij ons hebt.