Bekijk hoe deze klanten omgaan met twijfels en beslissingen nemen:

“Ik wilde af van het altijd maar druk zijn en verlangde om mezelf te vernieuwen. Beter contact met mijn kinderen en vrienden. Emmy bracht dit in een stroomversnelling. Als persoon heb ik nu meer gewicht en mensen zijn openhartiger waar ze écht mee zitten. Dat geeft verdieping.”

— Peter van Kalmthout, eigenaar Meander Communicatie

“Door de rust die door Emmy’s aanpak ontstond, werden mijn intuïtieve vermogens beter ontwikkeld en werd mijn impact groter. Maar de echte winst is dat ik een prettiger persoon ben geworden die mijn omgeving meer kan geven, omdat ik me energiek voel en in balans.”

— Oscar van Opstal, eigenaar organisatieadviesbureau vanOpstal&

"Vraag en antwoord zitten in jezelf, waarom komt het er dan niet uit?"

— Dominique Nagels, loopbaancoach en eigenaar Productief & Betrokken

Hulp nodig bij het makenvan de juiste beslissing?

Het uitstellen van een beslissing of het niet kunnen maken van een keuze, kost onnodig veel energie en ongemak. Ik help je graag van je besluiteloosheid af zodat je weer verder kunt.

En wat je daarna ook besluit, je hebt in ieder geval iets meegekregen waarmee je geholpen bent. En ik ook. Omdat ik uitsluitend wil werken met ondernemers die zichzelf – en hun gezin – het allerbeste gunnen als het gaat om een ontspannen en wonderbaarlijk gelukkig leven. Jij blij, ik blij.

Ja, help mij kiezen!
Connect op LinkedIn

Geef je op voor een verdiepend gesprek