KOM HET NIEUWE JAAR IN ACTIE

MET DE JUISTE FOCUS EN FLOW

MET 3 VERRASSEND SIMPELE OPDRACHTEN

DOE GRATIS MEE!

Het doel
Het doel van de Flow In Actie is om op een relaxte manier focus te krijgen op je bedrijf en je leven en je plannen voor dit nieuwe jaar. Deze klassieker zorgt al jarenlang voor verrassende wendingen bij klanten die hier de voorbije jaren mee aan de slag gingen. Vanuit je eigen huis of werkplek laat ik jou en je nieuwe jaar, vanuit de juiste energie in beweging komen. Dus laat je verrassen!

Hoe werkt het?
De Flow In Actie bestaat uit 3 simpele opdrachten met een korte videoboodschap van 3 minuten. Direct na aanmelding ontvang je de 1e opdracht in je mailbox. Met deze opdracht ga je vervolgens de rest van het uur aan de slag. Na afloop van het eerste uur ontvang je automatisch de 2e opdracht. Tot slot ontvang je na afloop van het tweede uur automatisch ook de 3e -en laatste- opdracht. Na 3 uur ben je klaar en zijn jouw werk- of privédoelen helder en voorzien van de juiste focus en flow.

Als BONUS ontvang je na afsluiting van de 3e opdracht het werkboek CREËER JE BESTE JAAR OOIT.

Tip!

In de Flow In Actie zit een duidelijke opbouw en structuur, die qua energie belangrijk is. Ga tijdens deze 3 uur daarom geen andere dingen tussendoor doen, maar houd je aan de opdracht. Schakel klusjes, (werk-)calls en social media zoveel mogelijk uit. Zo haal je er het meeste uit.

 

MEEDOEN? Meld je hieronder aan!

dit veld niet invullen s.v.p.