DIENSTEN

Zijn deze klachten voor jou herkenbaar?

$

Slaap je slecht?

$

Ervaar je een constante druk om te presteren?

$

Weegt het verantwoordelijkheidsgevoel je steeds zwaarder?

$

Brengen wilskracht en doorzettingsvermogen je onvoldoende vooruitgang?

IK HELP JE

Je bent niet de enige ondernemer die hier al veel te lang mee rondloopt. De afgelopen jaren zijn veel ondernemers succesvol afgeholpen van dezelfde klachten die jou nu nog veel stress geven. Omdat zij op tijd inzagen dat ondernemen niet alleen draait om slimme strategieën en acties, maar dat alles begint met het slimmer omgaan van jouw eigen energie.


Lees welke retreatprogramma’s een goed begin zijn:

Behoefte aan meer rust in je hoofd? Zonder mindfulness?

Lees het in mijn maandelijks artikel over het slimmer inzetten van je energie (en die om ons heen) voor minder strijd en stress in je drukke leven.

Meld je hier aan en naast programma informatie over retreats, ontvang je direct een GRATIS stilte-mp3 voor dagelijks gebruik:

In 3 Minuten:

WEER TIJD VOOR ECHTE AANDACHT

SUMMER SCHOOL 2018

Benut De Zomer Slim & Relaxt

Wil je de rustige zomerperiode slimmer inzetten? Heb je behoefte aan reflectie én aan nieuwe resultaten? Leer hoe je bewuster je wensen of doelen aantrekt door slimmer gebruik te maken van je eigen energie (en die om je heen). En ervaar zelf hoe ontspanning je grootste groeikracht is om sneller vooruit te komen.

Lees over de 4 retreats & masterclasses en kies je favouriet. 

In 1 Dag Van Stress Naar Flow

Direct behoefte aan meer rust? Neem deel aan mijn succesvolle ochtendretreat voor het direct loslaten van onderhuids opgebouwde spanning. Ik ga 1-op-1 met je aan de slag om je energie te herstellen voor uitgeruste nachten en een kalme geest. Na afloop ben je gelijk in staat heldere beslissingen te nemen die qua ziel, zakelijkheid en gezondheid in je voordeel werken.

Bekijk het volledige programma.

MASTERCLASS

 

Wil je komen kennismaken? Tijdens een van mijn masterclasses leer je hoe je flow creëert, stresspatronen doorbreekt en hoe je je eigen bewustzijn kunt verhogen om te komen tot betere beslissingen en resultaten. Je leert dat er een ander, meer ontspannen, succesmodel bestaat dan ‘hard werken’, ‘lange dagen’ en ‘veel offers brengen’ en hoe je eigen energie en uitstraling daarin een doorslaggevende rol speelt.

Heb je interesse? Laat je gegevens hier achter dan houden we je op de hoogte. 

Jaarprogramma

Ontspannen Succesvol

Je zit in een levensfase waarin je jezelf steeds vaker betrapt met ‘Is dit het nou?’ Niet dat je ongelukkig bent, integendeel, maar je verlangt naar een ontspannen manier van leven. Met meer eenvoud, verdieping en vrijheid. Succesvol of gelukkig blijven is ‘inner work’. Maar hoe bevrijd je jezelf van ballast uit het verleden?

Bekijk het volledige programma.

PERSONNE

PERSONNE helpt succesvolle ondernemers en managers die vastlopen door stress, vermoeidheid, perfectionisme of prestatiedruk.

JA! Ik wil een Verkennend Gesprek

Bedankt voor je interesse in het Jaarprogramma Ontspannen Succesvol.


You have Successfully Subscribed!

Gratis website

GRATIS KADO

Een inzicht en een stap. Zo simpel kan het zijn om weer vooruit te komen. Ik laat je graag ontdekken wat jouw volgende stap is.
You have Successfully Subscribed!

SUCCESVOL LEREN MANIFESTEREN

JA! IK DOE MEE

Bedankt voor je interesse in het Zomerprogramma Succesvol Leren Manifesteren.

Zomerprogramma 2018 Succesvol Leren Manifesteren
Reeds eerder klant
Nog vragen?

You have Successfully Subscribed!

VRIJBLIJVEND GESPREK

Ik geef toestemming aan Personne om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring*. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!