PIEKEREN BEHOORT TOT HET VERLEDEN

 

Met mijn drukke baan als marketing manager vond ik het steeds moeilijker om mijn baan los te laten. Ik was constant op zoek naar controle, want wanneer ik zaken aan het toeval overliet, liep het mis en kostte het mij daardoor nog meer energie. Het gevolg was dat ik thuis ongezellig, ongeduldig en heel veel moe was.

Door met Emmy aan de slag te gaan, weet ik mijn energie beter te doseren, laat ik vervelende zaken makkelijker los en kan ik weer volop genieten. Piekeren behoort tot het verleden, want de kracht van Emmy’s werkwijze is dat het stil wordt in je hoofd. Ook heb ik meer vertrouwen, waardoor ik niet meer snel in de stress schiet of onrust ervaar. Op mijn werk kan ik nu mijn hoofd koel en problemen goed oplossen, mede doordat ik meer op mijn intuïtie vaar dan voorheen.

De aanpak van Emmy is niet standaard en bevat weinig woorden. Ook krijg je geen oefeningen of huiswerk waar je weer wat mee ‘moet’. Je gaat zitten en in alle rust wordt als het ware je batterij weer opgeladen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen bij mensen die niet op zoek zijn naar een cursus, training of standaard coach, maar op zoek zijn naar extra energie en ontspanning en vooral… veel meer lucht.

Mieke

Marketing Manager, Tilburg

IK WERD VEERKRACHTIG EN GING EXCELLEREN

 

Ik werk voor een grote multinational waar de werkdruk en prestatiedrang groot is. Mijn carrière liep altijd erg voorspoedig veelal bereikt op basis van studies, ratio en wilskracht, maar ik kwam op een punt waarop deze manier van werken geen groei meer gaf: ik liep vast en de snelheid van mijn carrière vertraagde behoorlijk. Hierdoor liep ik promoties mis en kwam ik intern in ingewikkelde situaties terecht. Dat frustreerde enorm en was een aanslag op mijn energieniveau. Bij Emmy werden mijn mentale vermogens opgerekt en ze leerde me op een ontspannen manier beter presteren onder druk. Door de rust die door haar aanpak ontstond, werden mijn ogen geopend voor zaken die ik voorheen -vooral intern- niet zag. Ik ging patronen herkennen, werd veerkrachtig en ging excelleren in omstandigheden waarin ik me normaal gevloerd voelde of onzeker. Het resultaat was dat ik succesvoller en meer zichtbaar werd en betrokken raakte bij belangrijke zakelijke deals. Maar de echte winst is dat ik me weer energiek en in balans voel en daarmee ruimte heb gecreëerd om nog meer aandacht te geven aan mijn gezin.

Oscar

Director, Rotterdam

IK HIELD MIJN EIGEN PIJN IN STAND

Voorheen bleef ik maar mekkeren dat financieel succes en een liefdesrelatie uitbleef. Wat ik niet zag was dat ik een pijn van lang geleden in standhield waardoor ik niet meer kon ontvangen. Door het retreatprogramma ben ik daaruit kunnen stappen. Ik moest zo leren ontvangen…. Nou het is gelukt! Ik kreeg opdrachten met genoeg geld, een huwelijksaanzoek en ik ontving €10.000,- van de loterij.

Lisette

Zelfstandig ondernemer, Breda

HET STRESSEN IS WEG

Tot een jaar geleden zaten allerlei onzinnige gedachten me continu in de weg. Ik had er zovéél en in zo veel varianten… Doodmoe werd ik ervan! Zo gaf te laat komen mij vroeger een enorme stress, bijvoorbeeld als ik in de file stond. Tegenwoordig zie ik een file als geen file meer. Ik heb al veel retraites in binnen- en buitenland gevolgd, maar dit is echt anders. De rust in mijn hoofd beklijft. Emmy moet je echt ‘live’ ervaren, anders geloof je het niet.

Natasja

Eigenaar Salesbureau

IK ZEG NU NEE ZONDER ENIGE MOEITE

 

Toen Emmy mij vertelde dat ik minder zou gaan werken en meer zou verdienen, keek ik haar glazig aan. Hoe dan?! Maar ze kreeg gelijk. Mijn business werd vele malen lucratiever en uit een hoek die ik totaal niet had verwacht! Tegenwoordig zeg ik zonder moeite ‘nee’ tegen opdrachten die te veel tijd kosten en die ik liever wil besteden aan het onderhouden van vriendschappen en quality time met mijn volwassen dochters. Bizar hoe een andere mindset en energie je leven totaal een andere wending kan geven.

Peter

Interim Manager, Den Haag

IK WAS CONSTANT MOE

 

Werken met Emmy zet onmiddellijk een volle verandering in gang. Ik besloot een retreatprogramma te volgen omdat ik vooral aan het ‘duwen’ was om dingen voor elkaar te krijgen. Dat brak me mentaal en fysiek op: ik was constant moe. Gelijk na de 1e retreat voelde ik me anders: helder en met een enorme inspiratie. Er kwamen veel praktische wensen uit, die niet altijd even logisch te verklaren waren. Het waren er teveel om nog toeval te kunnen zijn, waaronder nieuwe onverwachte opdrachten. Dat is gaaf en geeft vertrouwen. Ook mijn omgeving zegt dat ik zoveel meer rust uitstraal. Ik voel overzicht en rust ondanks dat ik veel meer werk dan tijd heb. Ik kan nog steeds lang werken, maar heel relaxed. Zo kost het minder moeite en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Karlijn

Directeur Trainingsbureau, Breda

IK TROK DIRECT NIEUWE OPDRACHTEN AAN

 

Ik heb de persoonlijke consulten bij Emmy als zeer waardevol ervaren. Met haar bijzondere aanpak verhoogt ze je bewustzijn, wat een enorme rust geeft. Het verschil was bij mij al na het eerste consult duidelijk te merken! Ik voelde me direct minder gespannen en vermoeid, en kon in de weken daarna met veel minder moeite meer werk verzetten. Ook was ik in staat om direct nieuwe opdrachten aan te trekken, die mij zowel financieel als qua carrière flink vooruit hebben geholpen. In de maanden daarna heb ik samen met Emmy gewerkt aan het verder afbouwen van de klanten en opdrachten die mij veel energie kostten en uiteindelijk weinig opleverden. Hierdoor lopen de zaken nu beter lopen als ooit te voren! Ik heb weer volledig zelf de regie en daarnaast is er ook een betere balans tussen mijn onderneming en mijn gezinsleven ontstaan, raak ik minder snel gestrest door invloeden van buitenaf en kan ik beter vanuit mezelf de rust en energie behouden. Ik kan Emmy van harte aanbevelen aan andere ondernemers die zich verder willen ontwikkelen, het gevoel hebben dat er meer in zit, meer energie willen krijgen en zich minder willen laten ‘leven’ door klanten en opdrachtgevers maar zelf de regie willen houden.

Jasper

Internetondernemer, Breda

UITERST EFFICIËNTE AANPAK NAAR MEER ENERGIE EN UITGERUSTE NACHTEN

 

Ik kwam bij Emmy vanwege burnoutklachten en extreme vermoeidheid. Als ondernemer raakte ik terecht in een negatieve vicieuze spiraal van oplopende conflicten met mijn zakenpartner, neerslachtige en sombere gevoelens, weinig zelfvertrouwen en slapeloosheid. Eerdere trajecten bij een psycholoog duurden lang en hadden geen effect, maar bij Emmy voelde ik vanaf de start een verandering in mijn energieniveau intreden, waardoor ik weinig uitval in het arbeidsproces heb ondervonden. Haar aanpak is uiterst efficiënt omdat je klachten verminderen zonder dat je er handelingen voor verricht. Dat lijkt ongrijpbaar, maar je voelt in alles dat het werkt: ik heb meer energie, daadkracht en slaap veel beter. Ik jaag mijn dromen weer na, waar ik voorheen vast zat in een moeras en niet vooruit kwam. Ik ben een nieuw bedrijf gestart en voel me voor 80% weer opgeladen. Dat was een paar maanden geleden totaal ondenkbaar!

Olivier

Ondernemer, Rotterdam

IK HEB NU VEEL MEER ENERGIE DAN LEEFTIJDSGENOTEN

 

Voordat ik Emmy ontmoette liep ik vast in situaties doordat ik teveel verwachtte van de mensen om mij heen en daardoor zaken te persoonlijk opnam. Dat veroorzaakte zakelijk en privé een gevoel van teleurstelling en stress. De aanpak van Emmy heeft me veel energie en veerkracht gegeven, waardoor ik veel meer aankan en oppak in tegenstelling tot leeftijdsgenoten. Ook leerde ze mij het politieke spel binnen mijn werk strategischer te spelen zodat het mij geen energie meer kost. Ik laat me niet meer leiden door mijn emoties: vervelende gesprekken of ingrijpende gebeurtenissen weet ik sneller los te laten en raken me veel minder dan voorheen. Tegenwoordig houd ik veel energie over door in het hier en nu te leven. De enorme winst is de rust in mijn hoofd en vertrouwen in mezelf: ik stuur weer het schip!

Liset

Directeur, Breda

IK HANDEL NU MOEITELOOS, ZONDER ALLES EERST TE OVERDENKEN

 

Ik voel me gauw onder druk staan, waardoor ik snel mijn geduld verlies richting mijn jonge kinderen. Over die boosheid schaam ik me, waardoor ik zo’n voorval weer moeilijk vind om los te laten. Na de ochtendretreat Van Stress Naar Flow bemerkte ik dat ik veel sneller herstelde vanuit boosheid. De frustratie en schuldgevoelens die ik daarna nog uren tot dagen kon voelen, waren weg. Het zorgt voor meer zachtheid en minder discussies binnen het gezin, omdat ik nu veel kalmer reageer. Als persoon ben ik erg visueel en concreet ingesteld en daardoor paste ik een verandering altijd toe vanuit een training of theorie. Maar het was pas door de aanpak van Emmy waardoor mijn gewenste gedrag nu veel natuurlijker, meer moeiteloos gaat, zonder alles eerst te hoeven overdenken. Ik heb weer ruimte en rust in mijn hoofd. Heerlijk!

Esther

Re-integratiecoach, Maastricht

PERSONNE

PERSONNE helpt succesvolle ondernemers die vastlopen in hun zoektocht naar meer verdieping, zingeving en leren loslaten. 

JA! Ik wil een Verkennend Gesprek

Bedankt voor je interesse in het Jaarprogramma Ontspannen Succesvol.


You have Successfully Subscribed!

Gratis website

GRATIS KADO

Een inzicht en een stap. Zo simpel kan het zijn om weer vooruit te komen. Ik laat je graag ontdekken wat jouw volgende stap is.
You have Successfully Subscribed!

SUCCESVOL LEREN MANIFESTEREN

JA! IK DOE MEE

Bedankt voor je interesse in het Zomerprogramma Succesvol Leren Manifesteren.

Zomerprogramma 2018 Succesvol Leren Manifesteren
Reeds eerder klant
Nog vragen?

You have Successfully Subscribed!

VRIJBLIJVEND GESPREK

Ik geef toestemming aan Personne om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring*. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!