Als ondernemer werk ik enorm hard aan mijn beide bedrijven. Al die jaren merk ik dat ik enorm in mijn hoofd bezig ben met wat ik wil bereiken, de stappen die ik wil zetten, mijn strategie bepalen, klantvragen, etc.

Ook al werk ik met heel veel plezier aan mijn bedrijven, ik merkte dat de energie langzaam wegglipte doordat ik constant in mijn hoofd zat. Ik sliep slecht, at slecht en kon het niet meer opbrengen om ook nog een actief privé leven te hebben.

Emmy heeft mij in een korte tijd laten ervaren wat zij voor mij kan betekenen. Haar rust, haar aanpak en integriteit maakt dat ik mij vol vertrouwen kan overgeven aan het programma. Heel fijn ook dat ik hier niet hard hoef te werken maar het kan laten gebeuren. Het effect in de eerste maand maakte dat ik graag door wilde met het jaarprogramma; ik kan hier nog veel meer uithalen!

Nu merk ik tot mijn verbazing dat ik een gevoel van rust en leegte ervaar die ik nog nooit heb gehad. Ik ben nog steeds druk, werk hard, maar laat me inwendig en in mijn hoofd niet meer opjagen. Dat geeft veel rust en ik heb een vertrouwen over me heen gekregen dat het goed komt. Heel erg fijn.

Petra, ondernemer, 48 jaar