BREIN, BALANS

& BEZINNING

bewustzijnstraining

voor meer rust en vaker genieten

Voor wie is deze training?

Wil je meer rust aan je hoofd? Om zorgen en gepieker los te laten, een betere balans te vinden, of beter te kunnen genieten, zullen je hoofd en geest sterker op één lijn moeten komen zodat je minder twijfel, spanning of onrust ervaart. Deze training biedt je de inzichten, oefeningen en stappen die je nodig hebt om op dagelijkse basis ‘je hoofd leeg te maken’, meer rust in jezelf te ervaren en daarmee betekenisvoller wordt voor de mensen om je heen.

Zijn deze verlangens voor jou herkenbaar? 

Je wil meer kunnen genieten

Je zit in een levensfase waarin je jezelf betrapt dat je steeds vaker denkt om iets nieuws te starten. Iets met minder verantwoordelijkheden, met meer vrije tijd en meer aandacht voor je jezelf of je gezin. Maar wat precies? En wanneer? Je mist de rust in je hoofd en de tijd om de juiste stappen te zetten. Tijd glipt door je vingers.

Je wil minder getrek, gedoe en gepieker

Je bent succesvol in je werk, maar je maakt nog steeds lange dagen. Je wil een betere balans met thuis, maar je mist het gemak en de impact om oude gewoontes van je af te schudden. En dus blijft alles bij het oude.

Je verlangt naar meer rust en verdieping

Je bent trots op de koers die je vaart en de successen die je hebt bereikt. Toch knaagt het… is dit het nou? Niet dat je ongelukkig bent, integendeel, maar je leven voelt nog niet compleet. De filosofische en spirituele kant van het leven heeft steeds meer je interesse. Wat is er nog meer?

Bekijk de ervaringen van klanten:

 

Wat leer je?

 • Hoe je op een ontspannen manier de controle loslaat zonder de grip te verliezen.
 • Hoe je moeitelozer komt waar je wil zijn, zonder de stress, frustratie, angst of onzekerheid.
 • Hoe je makkelijker ‘nee’ zegt zonder je schuldig te voelen of anderen tekort te doen.
 • Hoe je je intuïtie versterkt voor het maken van betere keuzes en een zinvoller bestaan.

 

Wat krijg je?

 • Inzichten & Bewustwording
  leer beter begrijpen wat er in jezelf omgaat en hoe je op een natuurlijke manier afkomt van je ongewilde patronen, zodat je vaker de persoon kan zijn die je het allerliefste bent: ontspannen, krachtig en in balans.
 • Online leeromgeving
  toegang tot alle masterclassvideo’s, oefeningen, werkboeken & handleidingen
 • Mindset Retreat (mp3)
  Podcastmeditatie rondom tijd & mindset voor het bevorderen van vertrouwen, ontspanning & focus.
 • Bewustwording Sessie t.w.v. €99,-
  Gratis privé call (1-op-1) voor inzichten en ondersteuning op de vraagstukken die op het moment van de training bij je spelen.

     FIJN OM TE WETEN:

  • Hoe werkt de training?
   Na aankoop ontvang je direct de inloggegevens die toegang geven tot de start van training zodat je gelijk kunt beginnen. De inloggegevens bieden je levenslang toegang.

   

  • Hoe lang duurt het?
   De training duurt in totaal 40 dagen. Elke de 1-2 weken ontvang je toegang tot een nieuw thema. Tussentijds wordt je herinnerd aan het zetten van een vervolgstap. Zo wordt je stapsgewijs meegenomen en herinnerd aan je goede voornemen(s) en kom je tot je gewenste verandering.

   

  • Je volgt de training op jouw tempo in je eigen tijd.
   Alle thema’s & oefeningen draaien om eenvoud en dosering, zodat ze passen binnen een druk leven. Na 40 dagen is de training afgerond en staan alle materialen onbeperkt tot je beschikking voor naslag of inspiratie.

  GRATIS BEWUSTWORDING SESSIE

  T.W.V. €99,-

  Klanten over Emmy’s werkwijze:

  Enthousiast? Start vandaag. Koop hier de training.

  Prijs: €495,00