"MEER BEWUSTZIJN IS DE NIEUWE LUXE. HET IS ALLES WAAR HET LEVEN OM DRAAIT."

Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers en managers in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning, meer zakelijk succes boeken en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven.

Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid dat haar in staat stelt om lastige patronen succesvol te doorbreken. Het zorgt voor meer impact en betere resultaten en waarmee ze tegenwoordig de leiders van nu omvormt tot de visionairs van morgen.

Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de snelle veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te presteren.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

PERSONNE

PERSONNE helpt succesvolle ondernemers die vastlopen in hun zoektocht naar meer verdieping, zingeving en leren loslaten. 

JA! Ik wil een Verkennend Gesprek

Bedankt voor je interesse in het Jaarprogramma Ontspannen Succesvol.


You have Successfully Subscribed!

Gratis website

GRATIS KADO

Een inzicht en een stap. Zo simpel kan het zijn om weer vooruit te komen. Ik laat je graag ontdekken wat jouw volgende stap is.
You have Successfully Subscribed!

SUCCESVOL LEREN MANIFESTEREN

JA! IK DOE MEE

Bedankt voor je interesse in het Zomerprogramma Succesvol Leren Manifesteren.

Zomerprogramma 2018 Succesvol Leren Manifesteren
Reeds eerder klant
Nog vragen?

You have Successfully Subscribed!

VRIJBLIJVEND GESPREK

Ik geef toestemming aan Personne om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring*. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!