Sinds de oprichting van PERSONNE in 2010 leerde Emmy Hendrikx (1978) vele ondernemers en managers in Nederland en België hoe ze vanuit rust en ontspanning, meer zakelijk succes boeken en energie overhouden voor een gezonder en gelukkiger persoonlijk leven.

Al jong ontdekt ze haar helderwetendheid dat haar in staat stelt vastgeroeste patronen succesvol te doorbreken voor meer energie, inzicht en impact en daarmee de leiders van nu om te vormen tot de visionairs van morgen.

Via ambacht, vorming en kunst heeft ze haar talent verweven met haar studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Haar aanpak in eenvoud vindt waardering door de duurzame veranderingen die intreden in de gemoedsrust en groei van personen om op een ontspannen manier in de top te presteren.

Tegenwoordig begeleidt ze zowel talentvolle ondernemers als verantwoordelijken binnen bedrijven als T-Mobile, Deloitte, ANP en Unilever om hun ziel en zakelijkheid succesvol te verbinden voor meer energie, rust en gemak.

 

Behoefte aan meer rust in je hoofd? Zonder mindfulness?

Lees het in mijn maandelijks artikel over het slimmer inzetten van je energie (en die om ons heen) voor minder strijd en stress in je drukke leven.

Meld je hier aan en naast programma informatie over retreats, ontvang je direct een GRATIS stilte-mp3 voor dagelijks gebruik:

In 3 Minuten:

WEER TIJD VOOR ECHTE AANDACHT

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Mijn ideeën en kennis stel ik graag voor je open. Een goed begin is om te starten met een van mijn gratis producten op de pagina GRATIS. Veel succes met je start naar een goed begin!

PERSONNE

PERSONNE helpt succesvolle ondernemers en managers die vastlopen door stress, vermoeidheid, perfectionisme of prestatiedruk.

JA! Ik wil een Verkennend Gesprek

Bedankt voor je interesse in het Jaarprogramma Ontspannen Succesvol.


You have Successfully Subscribed!

Gratis website

GRATIS KADO

Een inzicht en een stap. Zo simpel kan het zijn om weer vooruit te komen. Ik laat je graag ontdekken wat jouw volgende stap is.
You have Successfully Subscribed!

SUCCESVOL LEREN MANIFESTEREN

JA! IK DOE MEE

Bedankt voor je interesse in het Zomerprogramma Succesvol Leren Manifesteren.

Zomerprogramma 2018 Succesvol Leren Manifesteren
Reeds eerder klant
Nog vragen?

You have Successfully Subscribed!

VRIJBLIJVEND GESPREK

Ik geef toestemming aan Personne om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring*. Lees hier ons privacyreglement

You have Successfully Subscribed!